Aurora11 Creative Commons License 2009.01.11 0 0 785

Szia Szilárd!

 

Örülök,hogy Veled is levelezhetek!:)Áron mesélt Rólad.

Igazából azért,mert az egyetemen kifizetetlen tartozásom volt,és így nem tudtam felvenni a tantárgyaimat.A csekkeket befizettem,de az ETR nem hajlandó elfogadni.Nem tudom mikor lesznek a vizsgáim,és így nem is idegesítem magam a vizsgaidőszakkal,hanem inkább fórumozok.

Benézek a filozófia topicba,hogy beszélgessem Veled,igazából a történelem topicon,és a sporton nem is írtam sehova.Van egy kedves lány ismerősöm aki filozófusnak készül,és a Debreceni ELTÉRE jár,és sokat mesélt a filozófiáról.Csak Angyalföldön lakik albérletbe,és nem tudott rendszeresen leutazni.Sajnos nem tudom felvenni Vele a kapcsolatot,pedig sokat probáltam,hátha Ő is csatlakozni a filózófia topicba íráshoz.De lehet,hogy olvassa ezeket a sorokat,mert mondtam,hogy Auróraként szoktam ide irogatni.

A BME-re jelentkeztél?Sok sikert kívánok a felvételihez!A Hubbard modellről még nem hallottam,a Poynting-vektorról tudnék mesélni.Ez az elektromágneses áramsűrűségvektor.

Igen hallottam,legalábbis a Marx György könyvekben olvastam róluk.(Atomközelben,Életrevaló atomok).Ez az atomok leírásának a nulladik közelítése.

 

Sajnos ezket nem ismerem.Amiről írtam,a Poynting vektoros magyarázat azt Simonyi:Villamosságtanból olvastam.

 

Sok sikert kívánok az érettségidhez és a felvétleidhez!

Zsolt