puhamoha Creative Commons License 2009.01.11 0 0 43

sziasztok!

élményekben gazdag boldog uj évet mindenkinek először is!

hosszú hallgatásunk nem annak tudható be hogy baj lenne, csak az ünnepek plussz léna kb minden időmet elvitték.

de örömmel jelentem mindenkinek: javulunk!!!

megpróbálom összesezdni mi mindent csináltunk, hátha egyszer valakinek hasznára válik az info:

szóval járunk mágnesterápiára - ez főleg az elején volt láthatóan hasznos, de most se árthat még,

aprókat fejlődünk de folyamatosan: mi is ugy kezdtük, hogy reflex csipkedésre reagált picit - most ott tartunk, hogy tegnap 2 másodpercig megállt a lábán (jó ez még nem rendzseres, de volt)

szobatiszta lett!!!! lehordom ölbe naponta háromszor és igy ujra minden ok. előtte almoltunk, 2 óránként pisilt, mindent összepisilt, beleértve engem...

most már nem használjuk, mert túlfejlődte, de csináltunk neki egy hengerpárnát, amire ráhasaltattuk, és ha közben kajcsit lóbáltál az orra előtt, előre vonszolta magát.

igazából már nagyon sokminden történt, nehéz összesezdni...

mondom inkább most hol tartunk, de ha valakinek valaha kell, örömmel elmesélem részletesen az elejétől.

szóval most már akupunktúrára járunk - kár hogy a legelején nem tudtam, hogy van ilyen kutyáknak - ami elképesztően jót tesz neki. akinek kellhet abszolút lelkesen ajánlom az állatorvos lányt akit megtaláltunk és aki ilyen alternatív terápiákat is tanult amerikában azt hiszem, és akupunkturára specialózálódott. szóval ez nagyon jót tesz neki, látványosan.

a héten elkezdtünk hidroterápiára is járni és az a a döbbenet, hogy vizben futószalagon már mind a 4 lábát megmozditja és csak a feját kell tartani, a testét nem!! ez is egy csoda, tényleg látványos javulás.

mostanra felépült egy gurulós járókeretke is, ahol egy rá szabott hámban lóg, és hátha egyszer megmozdul. na ezzel még nem szaladgál, de szerintem fog azt is.

amugy tornázunk naponta 4-5 alkalommal, most már csak kaját lóbálva előtte és arra megmozdul és szépen halad. az elején még mozgatni kellett fekve, maszirozni - ma már ezt nem is hagyja. az elején eldőlt minden pózból, ma már ülve eszik egyedül és egyszer eljön az állás ideje is.

igazából az egyik oldala tök jól működik, a jobb oldala sajnos még nem de majd fog.

valahogy igy állunk hát.. de már egészen kutya formája van, kezd visszajönni a hangja is és szerencsére most már a tornákkal ki lehet fárasztani, és akkor a maradék időben alszik, és nem bambulva fekszik.

szóval haladunk!

nagyon köszönöm a  hordozó felajánlást tényleg rendes tőled, de azt hiszem most már felszereltük magunkat mindennel és az életem lassan csak egy logisztikai kihívássá válik:) ja hogy a tacskó féltékeny?! hát az  tény:)) de megszokja - mi már amióta beteg is összeeresztettük anyuék kutyával és a volt pároméval is ujra, és nagyon helyesen elvoltak. de hajrá - egészséges tacskó kiköveteli, hogy ő legyen a No.1, az tény:)

össezsítve: javulunk szépen lassan!

ha valakinek valaha akár enyhébb vagy más betegségekhez is kell tipp, azt hiszem 100%osan kiképeztem magam hazai alternatív állatorvoslásból - bátran forduljatok hozzám:)

remélem ti mind jól vagytok, jeletkezem majd még hírekkel, és remélem egy szép napon azzal, hogy elmentünk sétálni:)

minden jót!

Judit