Tartomo Creative Commons License 2009.01.10 0 0 3462

Szia!!

Sajnos van! Nagyon izgulok a klematiszaim miatt. Igaz, hogy nem az első telük, de   az utóbbi 2 évben nem volt tél, így nem is féltettem őket. A másik, amiért féltem őket, az az hogy nagyon kihajtottak a hosszú őszben. Rügyeik hatalmasok voltak, és már a levelek is   jöttek rajtuk. Takartam őket, de nem akarom, hogy tövíg fagyjanak.  Azt szeretném, ha egy kicsit nőnének, így nem is vágtam őket vissza ősszel, mint ahogy kéne, mert azt terveztem, hogy idén nőhetnek ameddig akarnak, és majd  idén metszem, meg őszel. A másik a hortenziám. Olyan szép volt a nyáron, hogy nem akarom, hogy baja essen. De minden növényemet féltem. Sajnálom őket. Tavasszal ültetem ki a  télálló banánomat. Remélem jövőre kicsit enyhébb lessz a tél.Az idei télből tanultam, így semmi esetre se ültetem ki még egyenlőre a kenderpálmámat. jaj istenem, de jó hogy új diplomadolgozat témát választottam. A káláról írtam volna,és abban volt kiültetett kála téltűrési kísérlete, de biztosan kiment volna. Nagyimnál kint maradt egy kála, északi fekvésű területen, és kiültetve, takarás nélkül. Kíváncsi leszek, kihajt-e tavasszal.

Előzmény: agicza (3458)