nesman Creative Commons License 2009.01.09 0 0 847
Szia!

Ha nem látsz szabálytalanságot, akkor te sem veszed figyelembe a szabályzatot.
Megint leírom:

Látszik, hogy a felhasználó 1 Ft-ról hirdeti meg a termékeit, de rejtett minimál árat határozott meg, ami nem 1 Ft, ezért a hirdetés szövege félreérthető, amit a Vatera szabályzata egyértelműen tilt.

Vatera szabályzat 3/2. A terméket feltöltő felhasználó köteles a terméklapon az általa
feltöltött termék, vagy szolgáltatás pontos, a valósággal megegyező
paramétereit és tulajdonságait megadni.

Ezt a szabályt nem lehet másképpen értelmezni!

Vagy szerinted pontos, és a valósággal megegyező adatokkal szolgált?

Ha igen, csak viccnek szánod!

A hozzászólást pedig értelmezni kell, két ember esete ez. Én is csak azért foglalkoztam vele, mert nem zörög a haraszt, ha nem fújja a szél!
És nem véletlen ez a sok hozzászólás különböző helyeken.

Vagy esetleg ez a régi szólás-mondás sem igaz?

Írtam, hogy vásároltam a terméket.

Csak megint vissza tudok utalni, értelmezni kell a hozzászólást.

Azt, hogy elhiszed vagy nem, csak egy véleménynyilvánítás, de sem te, sem a Vatera nem tudja bizonyítani ezeket a VÉLT következtetéseket.

És ha így van, ez bizony inkorrekt viselkedés.

Nem igazán értem, hogy milyen másolt cuccokról beszélsz, semmi ilyesmi nem volt a termékek között, ez csak kifogás volt a Vatera részéről.
Innen is látszik, hogy valami bűzlik Dániában.

A Vaterás múltad szép, de ilyen volt a kitiltottaké is, ez nem igazán nyom a latba az igazad bizonygatásodnál!

Jó hogy visszanézted a Konzolok szkennelt gépkönyvei (N64-MD-G7000) eladott példányait ,ezek szerint neked is feltűnt, hogy még véletlenül sem erre hivatkoztak a levelükben.

Vagy elsiklottál ez mellett? Esetleg nem is gondolkodtál rajta?

Szerintem elég alapot biztosítottál arra, hogy ráragasszák: beépített vagyok.

Én csak azért írtam ide, hogy más is lássa, bizony nem minden úgy van ahogy látszik, de te nagyon véded a céget.
Mindenkivel szemben.
Akkor szoktad figyelni a Vatera forumait, ahol az utolsó egy évben már minden "nagy" eladó felemelte a szavát különböző dolgok miatt.
Ne vedd sértésnek, de nem pár ezer + értékeléssel az zsebükben.

Mivel én nem szidtam a céget, csak leírtam egy konkrét esetet, ezt is értelmezni kellett volna, nem félremagyarázni a tényeket.

Mindenkinek meg lehet a véleménye neked is. Végül is alkotmányos joga mindenkinek.

Egyébként valóban nem kell használni a szolgáltatást, és nem tűnt fel neked, hogy a konkurenciánál megsokszorozódott a feltöltött termékek száma?

De biztos véletlen.

Egyébként én is csak ugyanazt tudom mondani, hogy nézzen már szét a saját háza körül is előtte egy kicsit!

A vatera nem szent és nem csodacég, és isteníteni sem kell.

Bár nem nagyon látom, hogy minek, mert végül is csak töredékét láthatod a történéseknek, a kereséseid alapján, vagy nem?

Azt hiszem ennyi elég is, téged akkor sem lehet meggyőzni, ha te lennél a kizártak helyében.
Bár szerintem senki sem akar.

Én is csak helyreigazítottam az elferdítéseket!

További jó vitát másokkal.

Én megint aláírom!!!!!!!

Üdv Norbert

Előzmény: Blue_Sky_007 (843)