Joranne_Sutt Creative Commons License 2009.01.07 0 0 1850
sam-ek elfoglalása, majd az oda tartó elitek lemészárlása egy jó lehetőség tuti fegyverek szerzésére. persze ehhez az kell, hogy a) ne mentegess miközben őket írtod, b) legyen már jobb fegyvered ellenük, mint a mini-14, vagy legalább az. nekem mákom volt. találtam egy h&k G4-et, ráadásul sniper scope-pal a chitzenai samnél (egyszerre foglaltam el ezt, és a drassenit), kiálltam nyílt terepre ahol voltak sziklák is, hogy megfogjam az eliteket (ne mészárolják le az esetlegesen kiképzett milíciát, mert azok az elitek ellen esélytelenek).
nos eldobált a 7 v. 9 elit több más cucc mellett egy FN-FAL-t, egy H&K G4-et és egy C7-et, némi kiegészítővel. nem kellett nagyon mentegetni se, egy szikla mögött figyeltem , egymás után jöttek a vágóhídra. :)
a G4 viszont kellett ellenük, mini14-hez több idő kell, nem tudtam volna hármat lőni körönként, pláne fejre. szal ha az elején jó cucc kell, akkor a sameknél lehet szerezni, de éppen ezért érdemes addig várni az egésszel, amíg nincs puskád és éjjellátód.