air Creative Commons License 2009.01.07 0 0 364

Ja ja a sapka... :))) Ezt is már többször előadta... Biztosan úgy értette, hogy gyakorlatilag nem számít, ha átlépik a sapkát, mert nem kell adózni az utána többlet után. Igy egyszerűen fogalmazva "nem számít a sapka". Az már csak stilisztikai hiba hogy véletlenül több szót illesztett bele így "nem számít bele a sapkaba"  jött ki. De hát ennyi verbális többlet ott a stúdióban menet közben előfordul még a legszofisztikáltabb kommentátorral is. :)))))))))))))))))))))))))

Én most a Spurs-Clippers meccs miatt haragszom TP-re. Ki a f@szom kiváncsi rá?

Az NFL-ből mindíg a legjobb, vagy az egyik legjobb meccset látjuk. Csak mondom.

még néhány megjegyzés:

- Nem szeretném, ha TP a tornateremben az én gyerekemet oktatná kosárlabdára.

- A Bonzi Wells-es történetet is szeretttem, de amikor már más játékosokra is előadta, akkor belefáradtam. :))) Ugyanez a helyzet Jermaine O'Neal szemétszedésével az autópálya mellett, amikor a többiek vittek még néhány zsák szemetet, és kiöntötték neki, hogy ne unatkozzon. Ez is olykor-olykor más néven jelenik meg.

De mindezeket tudomásul véve /az újszülöttnek minden vicc új mottóval/ én is igyekszem úgy tekinteni, hogy TP szinesíti a közvetítést. Az inkább szomorít, ahogy válogatja azt amit látunk, szerencsére úgy látom Bazska is olykor beleszól... :)))