Hasfelmetszö Jack Creative Commons License 2009.01.04 0 0 109478

no, álljon meg a fabicikli! hazudozz nagyon kérlek!

a diszkódban szexeltek is? ezt eddig nem mondtad.

Ki hazudozik? Te próbálkozol most vele. Sehol sem állítottam, hogy a diszkóban szexeltek.
Én azt írtam, hogy a kislányokat több fiú kikísérte és egy idő után röhögve visszatértek. Azt hiszed lakatot tettek a szájukra mikor az élményeiket fennhangon megbeszélték?
És azt hiszed, hogy nem mesélt nekem más vendég?

egy normál tini-ribancról lehet szó. tudod olyanok, mint Paris Hilton, csak kissebb ill. kezdő kiadásban. Nem tudom miért ilyen nagy cirkuszt csinálni belőle. ugyanúgy léteznek a discokban, mint a törzsvendég a sarki kocsmában.

és nem. nem írtam, hogy nem tartom bűnözőnek azokat, akik megerőszakolnak valakit. én azt mondtam, hogy ezeket a kölköket nem tartom bűnözőnek.
arrl volt szó, hogy te nem láttad a drogozást, de amikor megmondták nektek, hogy ki drogozott, ti azt az illetőt felnyomtátok a rendőrségen. erőszakról nem esett szó, s én sem említettem semmi ilyet.

Én arra válaszoltam, ahol te a természetesnek tartottad a lányok bedrogoztatását, leitatását.

Ez a mai világ.A te korodban lehet , hogy csak egy szimpla málnaszörppel lelehetett teríteni az ifjú lányokat. De a mai világban kissé igényesebbek lettek.Ígyhát némelyeknél csak úgy kezdhetsz, ha van kocsid. A szőkék már tudják, hogy a kocsinak piros színűnek kell lennie ... .:)

És megismétled itt is, hogy a kölköket nem tartod bűnözőnek. Én annak tartom őket. Nem mentség a hvcs nálam.

Hát hogy neked mi mentség, vagy mi nem, azt nem érdekli senkit. Legkevésbé azt az álló faszú csávót, aki a buja csajt meggyíkolja :))

A kislány az látta. Ő volt a tanú is az eljárásnál. Talán nekem le kellett volna róla beszélnem? Aztán legközelebb, ha vele csinálják meg? Akkor, bizony az már az én bűnöm lett volna!!!

Nem minden tini kurva, ahogyan nem minden kurva tini :)

És igenis az erőszakról volt szó. Mert az egész onnan indult ki, mikor a kislányokat csesztettétek, hogy a diszkóban milyen könnyen kaphatók. És akkor meséltem el, hogyan kaphatók olyan könnyen.

Te adtad nekik az ötletet ??? :)

Akkor ki is a hazug?

Gyurcsány Ferenc :)

Előzmény: forintocska (109472)