mikroszan Creative Commons License 2009.01.03 0 0 1832
Haladok a wildfire-rel, először viszem végig. Orosz verziót sikerült beszerezni, aztán vmi .bat fájl átirta az egészet angolra hálistennek.

Érdekes bugokba futok bele. A legviccesebb eddig az volt, hogy bementem egy szektorba, ahol 37 ellenfél volt. Hát jó, vágjunk bele. Volt egy része a pályának, ahol homokzsákokkal bevédett állások voltak, de üres volt. Háztetők is. Végül ráakadtam kb 10-15 emberre, akik szabadon kószáltak, ezeket megöltem. Az embereim felálltak, ünnepeltek, győztünk. Ki a térképre, itt még mindig azt jelezte, hogy van úgy 20 ellenfél. Vissza a szektorba, hopp, hirtelen előbukkantak a többiek is, ott voltak a homokzsákok mögött, meg még a háztetőn is megjelent közülük, a tetőn levő két zsoldosom mellett... és persze szarrá lőttek. :) úgyhogy reload, aztán időben hátrébb húzódtam.

FN-FAL, Steyr AUG meg RPK eddig a csúcs fegyvereim, meg valamelyik hulla hagyott maga után egy elég jó mesterlövész puskát: H&K MSG90 (DAM: 46, RNG: 95). Találok majd jobbakat is?

Én elvagyok az MSG90-nel, nem probléma, hogy nincs sorozatlövése, általában egy fejlövéssel elintézhető vele egy ellenfél. :) A hatos csapatból egynél szerintem nyugodtan lehet. Főleg, ha van hozzá laser meg sniper scope. A mesterlövészt kicsit hátrébb tartom, és ha az előtte levő emberek látnak ellenséget, akkor vele rálövök testre, és hiába nem látja, akkor is talál, ezzel is tartalékolok AP-t az első embereimnek interruptra.