MrJones Creative Commons License 2009.01.03 0 0 108744

"Elmondtam a véleményem. Közölte hogy hazudok. Innen hogy tovább?"

Kell-e tovább menned? 

"Az a baj, hogy az én kedvenc témámról nem azonos alappal vitatkozunk, én meg ő. Én a véleményemet nem a netről veszem. Legalább a konkrét adatokat figyelembe kellene vegye, egyébként nincs miről vitatkozni."

Ejj, te... hát most mondom, hogy ne vitatkozz, erre kinyilvánítod, hogy te vitatkozni akarsz.

"A párom már kérdezte erről-arról, nemes egyszerűséggel nem válaszolt neki. Kétlem hogy nekem válaszolna. A felvetéseimre tuti nem válaszol, így nem lehet vitázni."

Ha nem lehet vitatkozni, akkor minek erőltetnéd?

"A vitázást nem veszekedésnek értem hanem véleménycserének, érvekkel, logikával. Ez az amit nem tesz lehetővé a magatartása."

Az érvekkel/logikával már Oromon is befürdött, pedig elég komolyan próbálkozott a fiú és tehetsége is volt hozzá. (Nálam mindenesetre több, és valószínűleg - meg ne sértődj-, nálad is.) Logikával jönni tehát felesleges.

Mégegyszer: felejtsd el a klasszikus, érvelős-cáfolós-ellenérvelős vitát! Az nem vezet a megoldáshoz.

"A klip hogy tetszett?"

Csak meghallgattam, mert itten olyan gépről írok, hogy 3-4 kockánál többet nem mutat másodpercenként. Mozgást meg diafilmről...

De lesz számomra mondanivalója. Tudom! :)

Előzmény: noname.blogger (108653)