Nem hiszem,hogy lenne tiszta(aria)faj,vagy hogy zsidók bűnösök lennének.Engem nem érdekel,hogy ki milyen származású,engem az dűhít,hogy ártatlan embereket ilyen gyáva módon veszelytenek el.Igazából mindegy miért(ez nem számít),háborúra mindig lehet okot találni.Egyébként,hogy megismert a nézetem az egészről,mindig az történik,hogy van egy csoport akik az országokat járják.Ezek vándorolnak Afrikába,és ők szitják a népeket,és van hogy az állami intézményekkel is kereskednek.Ők a fegyverkereskedők,ugyanazok szerintem,akik a kábítószerrel kereskednek.Csak az ő tevékenységük legális,mert ez a társadalom aberáltsága az,hogy a háború legalizálja a bűnőket,igazából intézményesíti.A kisfiúkat sokan még Magyarországon is úgy nevelnek,hogy légy katona és büszke leszek rád.Halj meg a hazáért,aminek semmit sem számítasz.Ha elveszti valaki a vagyonát,és hajléktalanul tengődik,akkor csak belerúgnak semmit sem számít senkinek.Én láttam szabad szemmel,hogy egy ember le akart úgrani a Szabadság-hídról,és mindenki összetömrölült,és nevettek rajta,azt akarták,hogy ugorjon le.Olyanok mint az ókori gladiátorviadalók nézői.Ez lenne a haza?Addig kell az ember,amíg fiatal és tud dolgozni,mert eltudják venni tőled a pénzed,aztán amikor öreg lesz,akkor csak gúnyolni foják,hogy öreg a villamoson stb.Hallottam ilyeneket,pedig az időseket tisztelni kéne,legalábbis engem így neveltek.Szóval aki katona akar lenni,annak ezt kéne mondani,hogy miért adja fel az életét.A legfelső kötelég már sajnos csak a család,az állam csak egy kiszípolyozó bűnszervezet.
Visszatérve Palesztinára,a civil áltatlanokat messziről rakétával lővik.Mindegy,hogy zsidó vagy arab,vagy akárki,ez nem számít.Mindegy,hogy ellenségnek minősített ember,vagy civil.Kit minősítenek bűnösnek,kit ártatlannak.Aki a törvéyneket kitalálta,ki a f.... volt.Szóval ennyit a háborúkról.Az a baj,hogy minden szemét kezébe adnak fegyvert,ha a megfelelő embernek nyal.