Elvie Creative Commons License 2008.12.30 0 0 287
Szia Alfrédi!

Bocs, hogy csak most válaszolok, de kevés időm van netezni. Egyáltalán nem unalmas a téma, mindig tanulok valami újat :)

Szerintem nem ébredtem volna fel, soha nem történt még ilyen, amióta emlékszem. Reggel valószínű az történt volna, ami szinte minden reggel, hogy alig tudok pisilni. Ma is ez volt, pedig tegnap ittam sokat! Kaptam karácsonyra citrusfacsaró gépet, és most próbáltuk ki! Imádom a friss narancslevet! :D Szóval, érzem hogy tele a hólyag, feszül, és nehezen tudok mozogni, de amikor pisilésre kerül a sor, erőltetni kell. Ezt már régebben elmagyaráztad, asszem ilyesmi, hogy elfáradtak az izmok, vagy mi.

Én mostanában azon gondolkozom, hogy vajon a hólyagból vissza tud-e kerülni a szervezetbe a vizelet? Az durva lenne... Azért jutott eszembe, mert ahhoz képest hogy milyen ritkán pisilek, egyáltalán nem nagy a mennyiség. Ezt jó lenne ha kiderítenéd! :)

Reggel 8 és 9 között szoktam vécére menni. Köszönöm a gratulációt!! :)))) Bár nem az én érdemem. :)

Szokott lenni ilyen is, olyan is. Van hogy úgy érzem, mindjárt bepisilek, rohanok vécére, és annyira kevés jön, hogy azt hiszem, felfáztam :( Én szinte betegesen félek a felfázástól, az egyik legkellemetlenebb betegség. Lehet, hogy ebben rejlik a "technikám" tudat alatt. Persze van olyan is, hogy egy ilyen ingernél nem megyek vécére, mert nincs kedvem, vagy lusta vagyok, vagy éppen játszok, és nem lehet abbahagyni, ilyenkor elmúlik. Valószínű, később jelentkezik, de egyre később, és aztán már csak a feszülést veszem észre.
Aztán van olyan is, amit írtál, hogy nincs inger, csak a feszülés. Ez tényleg érdekes, nem tudom, hogy miért van ez így. Akkor szoktam észrevenni, ha reggel sok teát iszom. Lehet hogy a koffein hat így, nem? :) Túl gyorsan lemegy a hólyagba a folyadék, annyira, hogy észre se vesszük! :)

Én is össze szoktam szorítani a lábam, de azt hittem, ezt csak a lányok csinálják!! :D A fiúknál is működik? Ha igen, akkor miért?

Előre is köszi a válaszokat!
Szia!
Előzmény: Alfrédi (285)