A rém-karácsony versenybe én is beszállhattam volna, nekem még 23-án beesett egy váratlan meló (hajnal 3-kor jött a megbízás déli határidővel), miközben az egész társasház össze volt csődítetve (az én kezdeményezésemre) közös fa díszítésre a kertbe délelőtt 10-re, és nem tudtam már lemondani, meg nem is akartam -a fiúk miatt-, az anyukák így is kinéznek maguk közül. Mondjuk, ígysem tett jót az imagemnek, hogy lap toppal ültem a játszótéren és húzgáltam a számat minden kérdésre, de azért próbálkozok. Ideges voltam, reszkettem meg izzadtam, és megbeszélésről megbeszélésre estem. Semmit nem tudtam vásárolni (24-én reggel nyitásra interspaar, ket gyerekkel, ezt nem részletezném, rémálom), estére mindkettő belázasodott és felváltva nyígtak éjszaka, én meg kábé 3 napja nem aludtam és körülbelül 3 hete vártam, hogy megigyam a karácsonyi vörösboromat (2004-es nagyon tuti), és nem mertem, mert nem tudtam, hogy kell-e ügyelet. A DVD kölcsönzőről is lemaradtam, és semmi nem volt a tvben.
Azóta viszont már a bort is megittam, sokat aludtam, a fiúk meggyógyultak és indulunk reggel a hegyekbe ahonnan le sem jövünk január 4ig. Szóval azt hiszem jó lesz ez még.
És az évem is nagyon nagyon jó volt, épp néztem egy képet magamról, egy évvel ezelőttről, hihetetlenül sok dolog történt, és nagyon szépen alakult minden téren. Ma már el sem hiszem, hogy miket gondoltam meg éreztem. A legnagyobb flash, hogy bár semmi nem változott, nem érzem magam magányosnak. Átdimenzionálódott bennem minden, már nem akarok görcsösen kapcsolatot, elengedtem akiket el kellett, és rájöttem, hogy egész sok minden lehet jó férfi nélkül is. Kb. egy éve volt, hogy ráeröltettem magam hogy eljárjak színházba (elkezdtem jegyeket vásárolni ipari mennyidségben, és szinte mindenre el is megyek), ezt a projektet sikerült annyira tökéletesíteni, hogy elmúlt minden frusztrációm és már operába is elmegyek egyedül, és rájöttem, hogy nemcsak élvezem, de nem is kellene oda dísznek valaki aki unja, meg beleköhög a jó részekbe, és akitől nem lehet a büfében pasizni :) :) Azthiszem megtaláltam magamat. Vagy az idő segített.