pentax_labs Creative Commons License 2008.12.19 0 0 555
Sziasztok.

Én kb 2 hónapja elkezdtem homeopátiás gyógyszereket szedni. Közben voltam biorezonancia terápián, ahol mellékvese, alacsony idegrendszer és immunrendszer + enyhe pajzsmirigy gondokkal "kezeltek" (valamint nyaki gerinckopás - erre magnézium + kalcium tablettát javasoltak). A mellékvese állítólag előidézhet zúgást, illetve amit ti írtatok a pajzsmirigy (és nekem rossz hormonháztartás - ez nem tudom pontosan mit jelent)

sajnos nem volt lehetőségem több biorezonanciás kezelésre, de remélem egyszer végig tudom csinálni a minimum 3 alkalmat egy betegség kezelésével.

minden bajomra szedek valamit illetve próbálok úgy étkezni ahogy javasolt (emellett betartom a homeopátiás kezeléshez adott tiltólistát: , koffein, methol, kakaó, túlfűszeres és sok alkohol)

namost ott tartok, hogy semmi változás de még 1 hónapig folytatom a "kúrákat"


írtátok, hogy a hangterápiáról van további infótok, ezt szívesen fogadnám.


másik dolog, ami lehet kicsit érdekes, de én hiszek a volt osztályfőnökömnek :) Ő azt mondta, hogy a gyenge szemre van egy egyszerű banális megoldás, és hogy az annyira egyszerű hogy senki nem hisz benne és inkább szemüveget csináltatnak és azt viselik életük végéig.

A titok állítólag a két tenyeret össze kell dörzsölni (már nem tudom pontosan) 1-2 percig, aztán ugyanennyi ideig le kell takarni a két szemed a két kezeddel. Namost ezt X ideig ... - de még mindig rövidebb ideig, mint életed végéig szemüveget hordani.

Namost én erről szeretnék bővebben olvasni, ha tud valaki infót adni, illetve tervezem hogy kipróbáljam a fülemre ezt a módszert, de hát annyira banális, hogy nem jut eszembe, és nem vagyok képes fáradságot venni, hogy kipróbáljam. Ok hogy a tüneteit kell keresni, de most ha egyszer megszűnne már nyugodtabban keresném a tüneteket is :D

feladat mindenkinek !!! :) tenyérdörzsölés aztán fül letakarás mindkét kézzel, majd ugyanezt másik fülre is ha zúg.