geszthi Creative Commons License 2008.12.19 0 0 55
Tudod mi lesz? Lesz itt 24. havi nyugdíj, perpetuum mobile csődör minden nőnek, amijárazjár egészségügy és oktatás, ingyenbenzin a munkába járáshoz, meg amit majd a marketingesek kitalálnak.

Bizony bizony. Lam lam kik is aggodnak? Kik is a "megelhetesiek " akkor?

A 9 millios furdoszobas szenatorno erintett lett, egybol nekiall sirni...a csoroja.

Ne változtasson a gyes és a gyed rendszerén a kormány!
Fidesz.hu
2008. november 12., 15:25

Szűkítené a gyes és a gyed idejét a kormány, amely az OECD javaslatára a harmadik gyermek után járó adókedvezményt megszüntetésén is gondolkozik - hívta fel a figyelmet sajtótájékoztatóján Selmeczi Gabriella.

A Fidesz egészségügyi szakpolitikusa
az egyik kormányközeli napilap információira hivatkozva elmondta, az OECD is a gyermekgondozási időszak lerövidítését javasolja Magyarországnak. A cikk szót ejt arról is, hogy a nemzetközi gazdasági szervezet szerint a nők 3 év után nehezen tudnak visszatérni munkahelyükre és az állami büdzsének is túl sokba kerül a gyes, illetve a gyed. Ugyanakkor megszüntetésre javasolják a harmadik gyermek után járó adókedvezményt is.


Ellehetetlenítésük ellen tiltakoztak a nagycsaládosok
Index/MTI
2006. szeptember 16., szombat 14:44

Ellehetetleníti a nagycsaládosokat a kormány megszorító csomagja, állították családok százai a Kossuth téren. A nagycsaládosok ingyenes oktatást és egészségügyet, több támogatást követeltek.

Családok százai tüntettek szombaton Budapesten a kormány megszorító intézkedései ellen a Kossuth téren. A demonstrációt szervező Nagycsaládosok Országos Egyesülete elnöke, Szabó Endre szerint a megszorítások ellehetetlenítik a nagycsaládosok helyzetét.

A nagycsaládosok 12 pontban foglalták össze követeléseiket, ezek közül a legfontosabbak a családügyi minisztérium felállítása, kedvezményes bérlet a kismamáknak, a beiskolázási pótlék visszaállítása, a gyermeknevelés költségeinek közteherként való elismerése, az ingyenes oktatás és a vizitdíj nélküli ingenes egészségügyi ellátás.
Előzmény: Mikó (13)