nettomazsola Creative Commons License 2008.12.18 0 0 672
hogy on is legyek;
mindig bevalt, nem tul komplikalt, laktato, mutatos, FINOM elöre is elkeszithetö vendegvaro.
elözö nap meg lehet csinalni. tökeltesen melegithetö, söt tan jobb is, fagyaszthato.
zöldseges retes több variacioban;

1,
besamel - ebbe leveles spenot - feta sajt (SOK) - fokhagyma + bors + esetleg so. ( ha nem eleg sos a feta)
atforralni kesz.
csak annyi besamel kell, h "trutyis" legyen, kenhetö, ne szaraz, de semmikepp se legyen uralkodo.

2, gombat piritani - ebbe barmilyen zöldseg ( en vegyes mirelitet szoktam venni) JOL megpiritani. intenziv izü sajtot belekockazni ( nem keveset ...) rengeteg petrezselyem!!! so - bors es csak annyi besamel, h kenhetö allaga legyen.

3, füszeres daralthus + besamel + sajt.

4, stb

ezt leveles tesztaba beletekerni. en ugy szoktam, h a közepebe teszem a tölteleket es csak jobbrol, balrol rahajtom a tesztat.

tetejet megkenni egesz tojassal es 30 - 40 percig sütni.

sültpulykahoz szoktam csinalni köretnek. a husosat meg zöldseghez.