Mr Spock Creative Commons License 1998.11.10 0 0 72
Kedves masik1lany,

Irod:
"Most megint várok egy hetet a köv. orvosig, hétfőn megyek a 4. helyre, elhatároztam."

Valaszom:
Hibas alap-hozzaallas. Mesz a negyedik orvoshoz? Egyiknek sem hagysz idot, hogy kideritse, hogy mi a problemad. En tudom, hogy a dolog nagyon kellemetlen, de ha egyik orvosrol ugralsz a masikra, a valoszinuseg amellett all, hogy senki nem fog tudni meggyogyitani. Az mar nyilvanvalo kell hogy legyen, hogy akarmi is a problemad, az nem egyszeru, hiszen ha egyszeru lenne, a harom orvos kozul az egyik mar megoldotta volna.
Viszont komplikalt problemaknak, sajnos (es ez az orvostudomany elegtelensegenek a hibaja, nem az egyedi orvosoknak) neha egyszeruen PROBALKOZNI kell, ezzel azzal.
Ha nem adsz modot egy orvosnak, hogy kiprobalja ezt, meg azt, ha mindegyiket egy "ujrakezdesre" kenyszerited, a sajat problemadat hosszabitod. Az egyiktol a masikik futkarozas helyett, jol nezz korul, kerdezoskodjel akitol tudsz, valassz ki egy orvost, es maradjal meg annal egeszen addig, ameddig vagy meg nem gyogyit, vagy o kenyszerul arra, hogy kimondja, hogy nem tud rendbehozni, vagy teljesen vilagossa valik hogy nem tud rendbehozni. Ez plane igaz minden olyan ugyben, ami vegulis nem fenyegeti eleted.

Gabor