Galan Creative Commons License 2008.12.18 0 0 8737
Sziasztok!
Még új vagyok! Olyan gyorsan pörög a topic, hogy képtelen vagyok végigolvasni! Azért próbálom. Annyi már bizonyossá vált számomra, hogy ide rendes emberkék írkálnak és ez köszönöm nekik.
Na szóval az én problémám az hogy hülye fejjel vettem egy fűrészt a felirata miatt. Nem akartam én megvenni, de olyan "olcsón" kínálták, hogy meg kellett vegyem. Ahogy elkeztem a topicot olvasni, az első párszáz hozzászólás után kiderült számomra, hogy ez csak egy noname fűrész amire Husqvarna van matricázva! Tudom-tudom, jól átkúrtak! Szóval azt kérdezném, hogy mennyire jó egy ilyen gép hobby célra? Jó-e egyáltalán valamire? A gép láncvezetőjére a feliratot festik, nem?
A gógliba is rákerestem, és a Husqvarna 395XP csak hasonít erre.
30 ezerért pénzkidobás volt? 45 cm a láncvezetője.
Nem használnám csak hobby célra, hiszen panelban lakom, csak alkalmanként lenne rá szükségem( egy évben 4-5-ször), meghát a szomszéd nénivel sem vagyok jóba!
És mégegy kérdés! Az van ráírva a gépre, hogy a keverési arány 1:25! Tudom hülye vagyok, de nem tudom milyen keverési arány ez, mennyi benzinbe mennyi olaj(milyen mértékegység?)? Motorolaj jó a benzinbe?
Köszönöm a segítséget!!!
Próbálok képet is feltenni a gépről.