szuszi
1998.11.08
|
|
0 0
11
|
Udv mindenkinek! Ha mar orvosokrol van szo, beszallok en is, ugy gondolom, tudok mit mondani, mivel orvostanhallgato vagyok. Meg nem orvos, de mar nincs sok ido hatra (kb 4 ev :). Szoval teny az, hogy rengeteg rossz orvos van, akit csak es kizarolag a penz erdekel. Ezert kezdte el a palyat. Sajnos nem mindenki gondolja ugy, hogy o a betegekert van... Egyebkent nem minden penzehes orvos rossz, van kozottuk sok kivalo szakember, sot... Aztan vannak, akik szivvel-lelekkel csinaljak, csakhat ilyen keves van. Azt sem szabad elfelejteni, hogy a legtobb orvos marhara le van terhelve, akar korhazi, akar haziorvos az illeto. Nap vegere alt. mosottrongy mindegyik, nem csoda, hogy nem mindig allnak a helyzet magaslatan. Nyilvan ez nem jo, de nem is feltetlenul az orvost kell szidni, ha a 24 oras ugyelet vegefele mar nem olyan friss. Gondoljatok bele ti is, hogy milyen faradtak vagytok melo utan, vagy ha hazamentek este a sulibol. Nem konnyu.
Na. Nem orvosi vedobeszedet akartam irni, hanem azt szerettem volna elmondani, hogy mindig az adott orvosrol lehet csak nyilatkozni, nem pedig altalanossagban.
A termeszetgyogyaszat egy eleg zuros kerdes, mivel a keves termeszetgyogyasz jo hiret rengeteg sarlatan hasznalja ki (azt hiszem, peldakat mindenki tud), es igy sokan nem hisznek meg a tenylegesen hatekony modszerekben es emberekben sem. Pedig vannak ilyenek, nem is kevesen...
Bocs, ha kicsit hosszura sikerultem... Szuszi
|
|