Írtam, hogy nincs egetverő különbség, csak a tudat. :o) Viszont a 2233bw eddig mind S. panelos volt a tudorok szerint.
Kipróbálást azért javasoltam, mert pl. én majd' 20 km-re megyek érte és ha elhozom próba nélkül, akkor majdnem 40 km-t kell utaznom a cseréért. Meg megint 40-et, ha itt az új. Mert megint ott tartok, hogy Debrecen a 2. legnagyobb város, de semmi nincs. Monitort rendelésre hozzák - ha hozzák, ugye -, ha gáz van, vihetem vissza, aztán ők elküldik pestre és a következő héten kapnak egy másikat. Kicsit parázok, mert sok hibásról olvastam és ha én is kifogok egy olyat, idén már nemigen lesz monitor, a mostani meg menne a gyerekeknek karácsonyra.
A búgásra más fórumon írták, hogy megkérdezték a Samsung szervízt és panel-hiba.
Azt meg nem értem, a Samsung miért nem vezette be, hogy pixel-hibás monitorra árengedményt ad: sub pixel 1000 ft, teljes pixel 3000 ft, "alku" a Samsung szervízben. (Ex-has.) Nekik is egyszerűbb lenne, nem kellene foglalkozni többet a monitorral, meg nekem is.