Cecil Creative Commons License 1998.11.18 0 0 72
Moonchild;
en mar ket matsat tanitottam meg apportirozni, beeeee:-)))De ugy latom, sztaniolgomboc valami miatt rules, mert eddig nem lattam meg macskat, aki ne indult volna be tole...Vehetsz nekik egerszagu muegeret, labdat, egyeb gurulo herkentyuket, hiaba.Nekik sztaniol kell, abbol is lehetoleg az, amit a kukabol szedtek ki,es kozben jol osszekoszoltak mindent, magukat is beleertve. A hugommal tartott macskank meg azt is kideritette, hogyan lehet a fedot leszedni a vodorrol egy kis turkalas erdekeben.Azota vodor gondosan elzarva az also, tisztitoszeres szekrenyben, egeszen addig, amig mats azt is felfedezte, hogyan kell az ajtot nyitni...

Valaki kerdezte, h.lehetseges lenne-e olyan allatkorhazakat mukodtetni, ahol a beteg es a hozzatartozo egyutt vannak.Biztosan koltsegesebb, de lehet. Hollandiaban lattam valami ilyesmit.Szerintem nagyon jo otlet, otthon is meg lehetne csinalni, es ha a gazdi vallalja, hogy a korulmenyek szamara esetleg nem negycsillagosak, hanem kisse inkabb taboriak, akkor kevesebbol is kijon a dolog.