Törölt nick Creative Commons License 2008.12.09 0 0 29
Van egy áthidaló javaslatom. Kéne neked egy jó diagnózis, olyan, amit mindenki elfogad, és jó helyről származik. Neked kell eldönteni, hogy akarsz-e ilyet. Ha igen, akkor megnézem mit tudok tenni (megfelelő SOTE intézet specialistája autentikus véleményt tud mondani - kérdés, te el tudod-e fogadni, ha annak mond, avval elég nehéz lesz neked is, szüleidnek is, a diagnózist felállító orvosnak is vitatkozni). Ezt a diagnózsit magadnak érdemes megszerezni, az ismerős orvosokat kihagyva az odaútból. Mivel orvos akarsz lenni, gondolom ezt te is egy tisztességes eljárásnak véled.

Ha ezen pro vagy kontra már nincs vita, akkor a konkrét ismeret birtokában lehet nekiveselkedni a családod problémái megoldásának. A vékony alkattal sincs semmi baj. Mivel elég sok vékony alkatú nő van, ezért úgy tűnik, hogy az evolúció nem szűrte ki őket.

Ha szükséged van a fentiekhez segítségre, akkor kölcsönösen anonim módon ezt meg tudjuk oldani. Magyarán, ki tudom deríteni, hogy kinél kell egy ilyen miatt jelentkezni és az odaútban is tudok segíteni.
Előzmény: Törölt nick (23)