Garficicus Creative Commons License 2008.12.07 0 1 110
Ha minden jól megy akkor most tavasszal Külső-Létai úton az ottlakók helyi összefogással elkezdik építeni a leendő megállókat, a buszfordulót a városgazdálkodás épülete után a kishídnál!!! Valószínűleg megelégelték az impotens HV teszetoszi hozzáállását az ott élő 8-10 ezer ember, akik nem először kérik a szolgáltatót az 1-es busz meghosszabítására!!! Aki nem ismeri a helyet, annak elárulom hogy csak 600 méterről van szó, de ez igen nagy segítséget jelentene az ottélőknek!!! Már minden adott lenne, hiszen kiépült a gáz, telefon, vezetékes ivóvíz, áram, sőt már mikrohullámú internet szolgáltatás is van, és megépült a tervezett 1.500 méteres útból 600 méter.
Közben persze az önkori és a HV egymásra mutogat miért nem tesznek eleget a lakosság kérésének, kéréseinek. Kiváncsi vagyok, hogy a DKV a szolgáltató váltás után mennyire lesz rugalmas a lakók kérései irányában.

Legutóbb hat hónapig kellett könyörögnie a lakosságnak, hogy a még aszfalttal el nem látott részen tolják le a Külső-Létai utat, mert azon járművel, de akár kerékpárral is haladni lehetetlen. Amikor arra jártam, akkor azt mondtam hogy bombatámadás után nincsenek ilyen utak, és legszivesebben beültetném az autóba az összes képviselőt akiket megválasztottunk egy próbaútra 50 km/h sebességgel és megtudják milyen az kiköpni a fogukat egy ilyen út után :D:D:D:D
Garficicus