Jacko!
Semmilyen ilyen elszámolást nem kaptunk még és szó sem volt róla.
erzsire reagálva: igen, ennél valóban lényegesen olcsóbbra ki szokott jönni az olyan új házak közös kltsg.-e, ahol nincs jelentős park.
Tényleg érdemes végigszámolni, hogy havi/éves szinten ez mi beáramlott pénzt jelent, soknak tartom nagyon, de nyilván majd akkor lehet róla beszélni, ha kapunk elszámolást, mindenestre, majd beszélni kell róla lakógyűlésen, én a magam részéről nem nagyon szándékozom ennyit fizetni, és mi egyezünk bele, vagy keresünk más megoldást, vagyis emiatt nem aggódom, max, hogy a többséget nem fogja érdekelni, de remélem, nem így lesz..
Fűtőtest:
Szerintem is felcsavarják a bent bandázó szomszéd srácok, vagy hajléktalan, mert én már többször lecsavartam, tehát van, aki újra befűtsön.
Plusz mintha a szemetestárolóban is menne a fűtés ezerrel, mikor legutóbb bent voltam, meleg volt bent és fülledt büdös, de annyi volt a szemét, hogy körül sem tudtam nézni, hol a radiátor.
Megkérdeztem egy ismerősöm, aki őrző-védő cégnél dolgozik, hogy reális-e a nekünk a nemhivatalosan tartott közgyűlésen mondott kb havi 500 ezer ft a kihelyezett őrzésért, csak annyiért, hogy üljön ott egy ember, azt mondta, hogy nem, sok, főleg, hogy sok közös képviselő cég több helyükre is kér ilyen szolgáltatást, és ott még plusz engedmények is vannak..
ezen is érdemes elgondolkodni..