Hát, köszi a választ, de pár hete az ügyészségnél is beszéltem valakivel, akihez az ügy került, amiből kiderült, hogy 2 hónapig ültek rajta (azt hiszem annyi a határidő, ami után csinálniuk kell valamit), és miután megnézte, az volt az eredmény, hogy tárgyalásos (valamikor nyáron!) ügy lesz, mert valami miatt nem sikerült anélkül. Viszont attól ő is elzárkózott, hogy bármilyen papírt kaphassak, mert állítása szerint legfeljebb arról tudna írni nekem pár sort, hogy az illető ellen ittas vezetés miatt eljárás folyik, a balesetről semmit, az legfeljebb súlyosbító körülmény lesz a tárgyaláson...
"Vádindítványt" a biztosító szerint a rendőrségen adnak, és még csodálkoztak is, hogy én nem kaptam...
Hihetetlen, hogy mekkora a káosz, mennyire mást mond mindenki, és mennyire szarik minden "hatóság" a vétlen fél tájékoztatására, ha már nem védi az érdekeit rendesen (ami az elsődleges feladata lenne).
:-((
A baj az, hogy ügyvéd ismerősöm nincs, pedig ha holnap negatív választ kapok, akkor már tényleg szükségem lenne rá, vagy futok még egy kört az ügyészségen...