AliceCsodaországban01 Creative Commons License 2008.12.02 0 0 344
Két gyerekem van, de nem ez az érdekes, hanem én nem tudnék azzal a tudattal tovább élni, hogy mondjuk látom, hogy a gyerekem gyilkosa a pofámba röhög. A másikat majd felneveli az apja - de ez egy érzelmi szál, ez meg egy polidili.

És nem egy cigányozó topicnak indult, illetve dehogynem annak hiszen a topicnyitó annak a tudatában nyitotta, hogy cigányok ölték meg a kislányt, és ennek tudatában dühöng itten.

Csak éppen más az, ha valaki valamit egyénileg érez, meg más az amit egy tv megtehet. Akár egy ker tv is (kivéve persze a fidesz tv-ket, mert azok aztán mindent sajna..)

Igen - én amiatt ábrándultam ki az szdsz-ből, és emiatt sem fogok rájuk többet szavazni -, mert más az elmélet és más a gyakorlat. A liberaliznus egy szép eszme, de a gyakorlatban azt az elvet, miszerint mindenkinek mindent szabad addig, amíg azzal mások szabadságát nem sérti, felülírja a gyakorlat, amikor sokan ezt úgy értelmezik, hogy nekik mindent szabad. (legyenek azok cigányok, magyarok vagy pirézek, mindegy) , és a liberálisok ezt nem tették azonnal szóvá basszameg. És nem tették őket helyre.

És az a fő bűne a lberálisoknak (no meg az mszp-nek is), hogy ezt időben nem fogták fel, és csak töklődtek rajtuk. Bűnöző, ezt kihasználó cigányok, magyar gárda, bombagyár, stb - kuss!!! Csak titokban, csak magánlakásokon, borgőzös bulikban, máshol nincsen helyük, az utcán azonnal zárkába velük.

MIndent azonnal meg kéne torolni, ami csak egy kicsit is nem törvényes, hiszen akkor mire is valók a törvények??? MÉgha liberálisok is????

No mindegy. Én elmondtam a véleményem, ennyi.
Előzmény: Törölt nick (329)