nyuszturenka Creative Commons License 2008.12.02 0 0 63551

Sziasztok!

 

Szép estét mindenkinek...

 

Eszembe jutott valami... A napokban egy folytában a Danubius rádió azt zengi, hogy jön a karácsony, és békitik az embereket, hogy a szeretett ünnepén mindenki boldog szívvel, és meg bocsájtással teljenek az ünnepek, és utána is.

 

Szóval, én arra gondoltam, hogy nézünk magunkba, mert voltak topik társaink akiket meg bántotunk, vagy akarva akaratlanul így történt, így dobta sors, sok volt a félreértés vita ecetera....

 

Tudom, hogy vannak olyan topik tagok akik néznek bennünket, és anno írtak, meg osztottak velünk mindent. Kedves szavakat, szép és féltett munkáikat, tanácsaikat..

 

Vannak olyanok akik írnak, de valakire haragszanak.

 

 

Szóval, én azt szeretném, hogy lépjenek be újra írjanak nekünk, lépjenek újra be a topik családba, és folytassák onnan ahol abba hagyták. És a dacot, a bánatott, felejtsék el. Mindenkinek meg van a keresztje, ezt majd ott fent eldöntik mi lesz vele.

 

És most ezen írásommal én bocsánatott kérek, ha valakit megbántottam, vagy rosszul szóltam. És azoktól is bocsánatott és megértést kérek, akik ezt nem találják jó ötlettnek.. de szerintem sokkal jobb tiszta összinte szivvel boldogan élni, és át lépni a jövőbe, mint megbántással, és haraggal.

 

Szóval Szmine és a többiek vissza jöhetnétek!

 

 

Puszi...