vesir Creative Commons License 2008.12.01 0 0 62
Hi all,
sajnos énis tapasztaltam már ezt a problémát, de nem olyan durván, mint ahogy páran leírjták, hogy 'majd szétdurran, járni nemtudok' meg egyebek.. 16 éves vagyok és mint tudjátok ebben a korban (legalábbis szerintem, nem tudom ti hogy látjátok), a napi egy maszturbáció az úgymondván elengedhetetlen, dúlnak a hormonok és barátnő nélkül elég nehéz kordában tartani a lompost.. Kb 1-2 éve nem volt már barátnőm sajnos, még szűz vagyok.. Eddig egy komoly kapcsolaton volt (ő volt 1-2 éve), melyben orális huncutkodásban volt részem, de úgy éreztem, hogy kb 15 évesen a szüzesség elvesztése kicsit még korai lenne.. Azthiszem idén nyáron jelentkeztek nekem is ezek a kellemetlen dolgok, de nekem nem akkor kezd el fájni mielőtt kielégítem magam, hanem utána, ez kicsit elkezdett aggasztani, hogy ez mitől lehet, talán fárad a gyík? Volt olyan időszak amikor megpróbáltam 'böjtölni', de max egy hetet bírtam ki verés nélkül, az volt a rekord:) És amikor egy hét után kivertem, úgyanúgy elkezdett fájni, de mondom nekem nemis fáj inkább ilyen nyomasztó érzésem van, tompa fájdalom, nagynéha belenyilallás, zsibbadás és csak a bal oldalon.. És a hasam nemszokott fájni.. Mindenre gondoltam már, hererák, vagy sérv (ezek kicsit koraiak lennénekxD), dokihoz még nem mentem el, gondoltam ez valami kamaszkori rosszaság lehet:( Egy kicsit megnyugtattak a leírtak.. Talán nekem is bekéne csajoznom?;) Lehet, hogy azért van ez a rossz érzésem, mert nincs kire bízni a hancúrlécem:S Azt szeretném kérdezni, hogy most szerintetek a napi egy verés az sok ebben a korban vagy az az úgymondván 'alap', vagy azért tartsak pár nap kihagyásokat, ami elég nehéz lesz:S Mert az a baj, hogyha kihagyok pár napot, és kiverem attól még megint rámjön ez a rossz érzés, és nemtudom mitévő legyek.. Régen nem volt ilyen érzésem, amikor megvolt még a barátnőm, minden jól ment, akár 2x-3x is elsültem és nemvolt semmi kellemetlen érzésem.. Valami ötletetek van? Remélem, hogy ha lesz már egy társam, akivel szeretni fogjuk egymás és testi kontaktusba is kerülünk elmúlik ez az érzés.. Köszi srácok, várom a válaszokat! :)