Hungarian Angyal Creative Commons License 2008.11.27 0 0 310

De csak a Szeretettöl félted a világot? Attól, hogy nem kell szükségszerüen Félelemben élni?

 

Hiszen épp a jelenlegi világ az, amit szenvedéssel telinek látnak a legtöbben. Hiszen pont a jelenlegi értekrendek vitték csödbe a társadalmakat...Nem lehet, hogy itt az ideje a szemléletváltásnak? 2000 éve nem sikerült mást a haragvó isten képével megteremteni, mint haragvó , harcos vallásokat, haragvó, harcos emberekkel...nézz csak körül a világban, és láthatod.

 

 

"

Csak rajta, cselekedjetek mindenben a saját belátásotok szerint. De ne feledd, mindannyian ezt teszitek az idők kezdete óta, és láthatod, mivé lett a Föld. Nyilvánvaló, hogy elvétettetek valamit. Valószínűleg nem értetek valamit. "

 

 

Ám a Szeretet ugy cselekszik mással, ahogy önmagával...s ha ez mindenkire érvényes volna , itt a földön megéhetnéd a mennyek országát!

 

"

Tápláld az éhezőket, adj magas méltóságot a szegényeknek. Juttasd kedvező alkalomhoz a kevésbé szerencséseket. Vess véget az előítéletnek, amely homályban és dühös indulatban tartja a tömegeket szerény ígérettel a jobb holnapról. Vesd el a céltalan tabukat és korlátokat a szexuális energiával kapcsolatban - inkább segíts hozzá másokat, hogy megértsék a csodáját, és megfelelően alkalmazzák. Hosszú út vár rátok, amíg végérvényesen véget ér a rablás és az erőszak."

Önmagadként szeresd felebarátod!

Előzmény: munyamunya (309)