Denniss Creative Commons License 2008.11.24 0 0 66
Ha valaki szívni akar akkor bátran ajánlom bárkinek a SANTANDER nevű bűnbandát.

A nevezett társulat simán kenterbe veri a kocsmai verekedések stílusát a meglévő ügyfelekkel szemben, ezenkívűl TÖRVÉNYSÉRTŐ magatartású és SZERZŐDÉSSZEGŐ.

Említett cégnél van sajnálatos módon egy 500 000-es hitelem, fennmaradó része 150 000,- Ft nagyjából. A szerződás szerint 3 hónap nemfizetés után bonthatják a szerződést vagy alkalmazhatnak retorziót.

1,5 hónap kényszerű nemfizetés után verőlegény stílusú telefonos fenyegetést kaptam, megemlítve hogy ha kövektkező napig (!) nem fizetek, akkor elveszik az autót amire a hitel fel lett véve, és elárverezik, a házammal együtt.
Ezt követően még vagy 8-10 hívást kaptam azzal a kezdettel hogy "a beszélgetést rögzítjük" mindenféle kérdés nélkül hogy egyáltalán hozzájárulok-e (érdemes elolvasgatni adatvédelmi és ehhez kapcsolódó törvényeket, főleg a zaklatás fogalmával kapcsolatosan)

A tartozást pár nap múlva tudtam csak befizetni, de ekkorra már egy zugügyvéd küldte a levelét benne hogy 6000 Ft postaköltségét (????) és a munkadíját is fizessem, illetve hogy a szerződésem felbontják.

Feltételezem hogy a szerződést ők nem akarják valójában felbontani, de én igen, és javaslom ugyanezt mindenkinek akinek ezzel a bűnbandával van kapcsolata, illetve mindenki gondolja meg kétszer is hogy szerződik-e velük, mert csak egyszer történik baj vele, megszűnik a munkahelye, vagy lebetegedik, stb, és tuti hogy azonnal megy a kivégzőosztag, és kérdés nélkül fognak és visznek mindent.