Na újra itt. :) A nagy T-* összeborulás után kaptak kedvezményeket a régi előfizetők is, így ezt igénybe is vettem. Idáig voltam a lenetebb írt Premium csomagban, 4 Mbit-tel (semmilyen problémám nem volt), azért fizettem 7900 forintot havonta. Igen ám, de az akció ideje alatt most 6900-ért 8 Mbitet adnak (cserébe újabb 1 év hűség). Több sem kellett nekem, váltottam.
Neten adtam le a megrendelésemet, mondanom sem kell eltűnt és elkavarták, négy hét múlva értem őket utól, hogy na mégis mi van?! Akkor egy hosszas telefonos ügyintézés után sikeresen felvették a rendelésemet (valahogy a rendszerük akkor nem volt túl felkészült egy már meglévő előfizetés csomagváltozásának lekövetésére).
Ez volt kb. másfél hónapja. A net sebessége -- ha szigorúan nézzük -- nem éri el a 8 Mbitet, de eszem ágában sincs panaszkodni. :) Átlag 7-7,2 Mbit körül van a letöltés, a upload pedig 800 kbit (ezeket stabilan tartja, nincs ingazodás). Problémám azóta egyszer volt, de egy sima kábelmodem restart megoldotta. (Jah igen, a 8 Mbites nethez kapcsolódóan lecserélték a régi Star 2003-as kábelmodememet egy újra.)
Érdekesség: még nem jött egyetlen számla sem az átállás óta.