BadGe Creative Commons License 2008.11.24 0 0 13376

Kedves Fórum Látogatók!

 

Az AeroMap különböző változati 1999 óta folyamatosan fejlődnek. Ez jó, mert jövőre óriási bulti csaphatunk - bárhol is tartok épp a kódolásban. Az elmúlt években volt hogy egy óriási álom volt csupán az AeroMap, volt hogy időlegesen Magyarország legjobb navigációs szoftvere, volt hogy az első amelyik képes volt útvonaltervezésre és volt olyan is hogy ingyen adta a térképfrissítéseket. Egyszóval volt amikor nagy volt és volt hogy nem tudott lépést tartani a fejlődéssel, volt hogy túlnőttek rajta, volt hogy nem szerették, volt hogy elfelejtették.

 

De egy valami nem változott: az a lelkesedés amely a fentieket lehetővé tette a mai napig él és napról-napra arra ösztönöz  hogy csupa olyan dolgot tegyek amelyek talán egyszer ismét többé teszik az AeroMap-ot mint holmi megélhetés. Olyan dolgokat amelyekre nincs egyszerű üzleti magyarázat, nincs azonnali üzleti haszon csak az a mindent felülmúló érzés, hogy létrehoztunk valami egyedülállót. Létrehoztunk valamit amitől azok a szoftverek amelyekhez most az AeroMap-ot mérik talán még jobbak lesznek és amelyek unalmassá válnának akkor ha nem lenne motiváció a fejlesztésre.

 

Sok-sok évvel ezelőtt ki mert 3D-ben gondolkodni, és ki merne ma nemet mondani egy ipari trendnek? Az AeroMap-hoz hasonló szoftverek képzik az iparág fejlődésének motorját, és bármilyen hihetetlen, ez Önmagában is igazolja a fejlesztésbe ölt lassan egy évtizedet.

 

Kedves Felhasználók, köszönöm a kitartást,

 

Kedves Kritikusok, ti mit hoztatok létre?

 

ettől függetlenül: Köszönöm a kritikákat,

 

Ge.

 

 

ui: kb 2009 novemberében bulit tartunk :) a szokásos e-mail címen lehet jelentkezni...