geszthi Creative Commons License 2008.11.23 0 0 458
Andy Capp válasz | vissza a topikba 2006.05.19 06:59:59 © (19)

Ekkorat pofara esni te bekepzeltseg, ennyire sz@rra egni a nagy kepeddel ! :-)

Andy Capp válasz | megnéz | könyvjelző 2008.11.23 08:39:00 © (26)

Lyaly tundibundi, eztet meg miert kellett? Stilustalan es ostoba is (egy millio lyobb walasz adodott wolna, de te persze tunya woltal gondolkozni mar megint). Mert nezzuk csak sorjaban:

1) Eleg nyilwanwaloan mar most is teged tartanak az index legundoritobb nicklyenek. Mit gondolsz, ha egy oreg labour aktivistat lenyilasozol, azt ki weszi komolyan? Aszonygyak malyd, hogy "na, ez a geszti eddig is egy idiota wolt, de ugy laccik -- barmily hihetetlen is -- ahogy orexik, egyre romlik". Na most ez kinek lyo? nekem nem, mert ha igy folyik towabb elobb-utobb -- mint az szamos szichologiai esettanulmany mutassa -- lyol felkotod magad elidegenedesedben. Akkor meg kiwe fogok en kesoeste csewegni itten? Na, ugye, kis butuska...

2) Arrol most nem is beszelwe, hogy ahogy itten figyeltem a dolgokat az indokolatlan nyilasozasert meg a liberalisokat is kiwaglyak innen, mint macskat meditalni, nemhogy a magadfalytat...

3) Wegul, de nem utolso sorban emlitwe: ez a kaposztafozelekezes is olyan satnya dolog. Egyreszt loptad persze (elynye, kis enyweskezu), masreszt, oszinten, most mondlyad meg, melyikunkrol waloszinubb, hogy azt kepzelik, hogy egy koszos otthonkalyu, kaposztaszagu, retkesnyaku balkani wiczine, rolad wagy rolam?

Szowal butan serto woltal mar megint (lyo, megertem, a sanyaru elet, etc.). De en fair akarok lenni weled, mint annyiszor mar: HA ESETLEG A TOPIC TEMALYAROL MELTOZTATNAL WALAMI ERTEKELHETOT IRNI, akkor sziwesen elcsacsognek weled.

Előzmény: Andy Capp (19)