Babco Creative Commons License 2008.11.21 0 0 1742
"Bocs, csak most néztem be. Eddig a lélekemelő "Celeb vagyok ments ki innen" örökbecsű műsor és topic kötötte le a figyelmemet. :-) komoly anyázásba majd moderálásba fulladt a dolog."

Nos, ilyenekkel nem foglalkoztam, sajnálom rá az időmet, ellenben hétfőn 3 órát korcsolyáztam a nagyobb csajszival, és még érzem a combom összes izmát.

"Na jó, kell egy kis kikapcsolódás is."

Épp ezért mentem korizni a macával. :-)

"De én nem ilyenről beszéltem. Ha jól emlékszem arról volt szó, hanem az esti lefekvésről. Ott pedig erről (a félelemről) szó sincs! "

Dehogy nincs! Ilyenkor jár még a kis agyacskájuk a nap eseményein, pont ma este kérdeztem meg a nagyot, miért nem alszik. Mondta, hogy azon jár az agya, hogy a Patrícia (ovistárs) is németes-e, mert elfelejtette. Ja, marha fontos ezen agyalni. Vagy múltkor azt mondta, hogy vajon mit hoz neki a Télapó, kap-e ajándékot, kap-e virgácsot, stb. Pedig eddig SOHA nem kapott, sem ő, sem a testvére.
Ugyanígy néha gondolkozik azon, hogy elutazhatunk-e az űrbe, mi van ha meghalunk, stb.
Egyébként a hülye meséktől ő is távol van tartva, tudja hogy van amit nem nézhet meg akkor sem, ha az ovis társa megnézheti, számítógépes játékokból szintén csak a normálisabbakat nézheti.

"Aztán - bár neki van saját tévéje, videója, és szabadon rendelkezhet vele"

Szerintem 16 éves kor alatt nem kell hogy egy gyereknek saját tévéje videója legyen, én akkor sem engedném meg neki, ha a 20 szobás rózsadombi villám minden sarkába plazmatévét állíthatnék. De én gonosz, gyerekkínzó anya vagyok. :-)

"akkor megmondtam, hogy kapsz injekciót. "'Fájni fog?" kérdezte. "Igen, fájni, de hamar elmúlik." "

Én is ezt mondtam. Na és? Mégis fél a haláltól.

"Utoljára mikor náthás volt a legkisebb, megkérdeztem tőle, hogy „na, a szerveidet felajánlottad már?” Csak nevetett rajta. "

Marha vicces volt. Ha az én férjem mondta volna ezt a gyereknek, lehet hogy elbeszélgettem volna vele utána.

"Ja még annyit, hogy van egy világító Földgömbünk, azt lefekvésnél bekapcsoltuk, illetve volt olyan konnektorba dugható jelzőfény. Biztos, hogy ez is jó volt."

Én sem vaksötétben rájuk zárom az ajtót. Van fény, nyitott ajtó, nem ezzel van a baj.

"A lányaid jól vannak?"

Köszönöm kérdésedet, jobban mint én.
Előzmény: Skorpió (1738)