gitana19 Creative Commons License 2008.11.20 0 0 409

Pinzgauer, Nori ló, Haflingi... Így megvan az ország? Amúgy én alapból szürke marha - hortobágyi racka - házi bivaly mániás vagyok. Meg mudi. De az csak terelni az előbbieket. :P De ahol kicsit több, mint egy éve gyakorlatot műveltem, ott olyan őshonos fajtákkal találkoztam, h még nem is hallottatok róluk! Chato murciano disznó, például. Nagyon érdekes volt, hogy arrafelé hogy működik a dolog. Pedig korán sincs annyi pénzük, mint Nyugat-Eu más részeinek...

 

Kéknyelv: Fenét nem, nem lehet behozni most sem lehet, ismerős hiába próbálna Fr.o-ból behozni tenyészkost (pedig össze-vissza lennének ellenőrizve - brucellózis, Maedi-Visna, TSE, minden szar -, és 600 rugó darabja, vagy több, EUR/HUF árfolyamtól függően), nem lehet, mert egész Dél-Nyugat-Eu fertőzött. Németo-ban is előfordul, Hollandiában már régóta, pár hete Ausztriában, ráadásul nem is a tulsó végén, hanem Felső-Ausztriában, tehát ha nem hozzák be marhával, akkor is idő kérdése, és ideér.

 

Lennél (lennétek) szíves, és megörvendeztetnél (-nétek) némi infóval arról, hogy mit is értesz (értetek) tenyésztés alatt?

Előzmény: NLTom (405)