Andrisom, jó hosszú levelet kaptam...
A kazánhatásfokkal kapcsolatban a Te véleményed esetleg különbözhet másokétól? Csak szerettem volna a 80%-ra rákérdezni, mintha rémlett volna hogy ennél ez a modern kazán többet tud. A kazán teljesítménye is titok, nem adhatod közre?
A rokonságom semmilyen puncsos játékban soha nem vett részt, én nem is ajánlottam soha se magamat, se mást. Ja, a fákkal kapcsolatban ismerős rokonára hivatkoztam, rosszul tettem. Vissza is szívom, akármilyen baráti ingyen árért hozott volna csemetét, azért is engem tenne felelőssé P és G ha kiszáradna a többi, és a csere kérvény miatt sértődötten az összes állományt kiszednék és elzárnák, pusztaság és sivatag okozója lennék.
Még mindig nem kaptam egy deka ellenérvet sem hogy miért ne kéne egy ilyen 4 kerekű. A kéken már véresre vertem az újjaimat...a billentyűkön, ez ügyben már elmondtam minden érvemet, ki kerestem a legközelebbi és legolcsóbb vételű eszközt, nem sajnáltam rá a méregdrága időmet és energiámat, lám ezt is félre lehet érteni, hivatkozva diagrammokra és összehasonlító táblázatokra, amiket persze nem prezentáltam...(milyen fontos most számonkérni egy eccerű "szakszervezetitől" olyan ismérveket, amiket soha nem kért számon senki-de még csak távolról sem!- attól az illetékestől, aki ezért van busásan fizetve, pláne magától nem tartotta fontosnak a minimális tájékoztatást)
Remélem örülsz a lakógyűlés eredményeinek, hogy voltak kedvesek és megtiszteltek minket a magasságosok -ha már elintéztem minden ezzel kapcsolatos logisztikát, és még becsületből le is alkudtam fillérekre a bérletit, nehogy az a vád érhessen: önkényesen pazarlom a közös pénzét, netán rokoni szálak fűznek az iskola mitfáreréhez, és jutalékot kapok...
Tulajdonképpen fogást lehet bárkin találni. Azon is lehet, akitől joggal várna el az ember segítséget(nem rád gondolok itt!!), és azon is lehet, aki ezeket számon kéri.
Pl. a kézikocsi: illetékes felelőséget vállal, de a bűnbak szerepét rám osztja. A következmény kollektív felelőseit pedig kiterjeszti mindenkire. Mert hogy én döntöttem...ha én dönthettem volna, előbb veszek 4kerekűt, és utána zárom el a meglévőket. Mert én azon lennék, hogy véletlen se okozzak kellemetlenségeket senkinek(habár nem vagyok szakmenedzser). Hogy miért nem írnak ki még mindig szavazást erről, ez miért nem olyan sürgős mint a drákói "b....meg" itélet, ők a tudói, ezt is kértem már napokkal ezelőtt, ha én lennék a döntnök, már minimum szavazhatnánk...
"Súgók", "tippadók", nekem ezek a kifejezések kifejezetten sértők. Ha azokra az szb-kre és közösképviselőkre gondolsz, netán szakemberekre akikkel konzultálok bizonyos kérdésekben, megnyugtatok mindenkit: ezek nem pirotechnikusok...
Ha gondolod, szomszédi barátságunkra való tekintettel megsűrgetheted a kocsis szavazást, én hálás lennék érte, remélem ez miatt még nem lesz kellemetlenséged, csak mert én kérem(amúgy utolsó lakó)
Puszilok mindenkit:-)