Flagstaff
2008.11.19
|
|
0 0
7091
|
Igen olvastam hogy 5 éve használja csak nem sok szó esett eddig a tapasztalatokról és beszerzési helyekről. Talán most fújta össze a szemetet a sale? :-D Nekem nem ez a fajta van, hanem natúr fa színű és talán hidraulikus préssel készült mert nincs a közepén lik. Lik azon van ha jól tudom amelyik csigás préssel van csinálva. Az enyém égés közben (főleg ha meleg a tűztér) max 10 perc alatt közel a duplájára püffed,közben kifordul a bele és emiatt hogy nagy felületen tudnak a gázok képződni elég nagy lánggal ég. Aztán amiatt hogy jól felpüffedt és kifordult a bele, az egész egy nagyrészt fűrészporból némi forgáccsal kevert izzó masszává válik a tűztér alján. Olvastam hogy van akinek szépen egybenmaradva izzik és szinte alig lángol. Itt tőlünk nem egészen 50km-re van egy hely,3000/q áron kínálja egy csóka, azt mondja ő készíti mert van egy rakás fűrészpora meg brikettálója, lehet el kéne menni megnézni. Ránézésre az is hidraulikus préssel készült de ha jó erősen le van préselve jó lehet az is,annyiért nem rossz. |
Előzmény: kfhboglár (7087)
|
|