KoAn Creative Commons License 2008.11.19 0 0 topiknyitó
Üdv mindenkinek ezen a topikon!

Ezt a topikot azért nyitottam, mert hátha más is előfizetett vagy vásárolja a Vörös Báró kiadványt rajtam kívül, és kíváncsi lennék mások véleményére, tapasztalataira is.

Történt egyszer, 2008. szeptember elején, hogy megjelent a fent említett lap első száma az újságárusoknál. Meg is vettem. Rögtön mondták is nekem, hogy hülyeség az egész, mert egy ilyen modellt olcsóbban meg lehet venni készen. Igen, akinek van pénze erre. Ha hitelből venném készen, akkor már nem lenne olcsóbb a kamatok miatt, és akkor elmaradna a megépítés öröme.

Ígyhát fel is adtam a postára a megrendelő lapot (szeptember elején!). Előfizetéssel olcsóbb is mint az újságárusnál, és nem kell vadásznom a lapokra. Mert ugye ha egy lap is hiányzik, akkor már nem lehet megépíteni.

Aztán csak vártam, vártam, és vártam... végül e-mailon érdeklődtem a kiadónál és 9.23-án azt a választ kaptam, hogy mai napon postázták, és ezentúl kéthetente fogok gomagot kapni 2 lapszámmal.

De a csomag még mindig nem jött. 10.13-án ismét érdeklődtem, azt a választ kaptam, hogy 9.26-án feladták a csomagot, érdeklődjek a postán. Ez már nem tetszett, mert a feladónak van lehetősége reklamálni, hogy értelme is legyen. Ezért abban maradtunk, hogy bemegyek érte a IX.kerületbe személyesen. Így meg is lett a csomagom. Még aznap fel is adtam a pénzt, hogy ezért ne késsen a további csomag.

folyt. köv....