KámánMVP Creative Commons License 2008.11.17 0 0 1437
Valahogy úgy.

A botrányos magyarisztáni tragikomédia folytatódik:

Toller-ügy: "tudatos és felelőtlen időhúzás folyik"

Hírszerző/MTI
2008-11-17 16:29

Elhalasztotta a Szigetvári Városi Bíróság a két évvel ezelőtti autóbalesete óta kómában fekvő Toller László szocialista politikus gondnokság alá helyezési ügyének tárgyalását.

A per november 19. helyett jövő év januárban kezdődik - közölte a Baranya Megyei Bíróság szóvivője az MTI-vel hétfőn. Hajdú István indoklása szerint a csúszás indoka, hogy a Pécsi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Kara ügytorlódás miatt nem tudta elkészíteni Pécs volt polgármesterének állapotáról szóló szakvéleményét (sic!)és határidő-hosszabbítást kért, továbbá a politikus tanúként beidézett felesége, Toller Tünde betegségére hivatkozva nem tud megjelenni a tárgyaláson.

A pécsi Fidesz megdöbbenéssel értesült a halasztásról. "Sajnálatosnak tartjuk a tényt, hogy most már több mint két és fél éve a hatóságok nem képesek pontot tenni Toller László ügyére, amely több ezer pécsit érint. Több ezer kertvárosi lakosnak több mint két éve nincs politikai képviselete, az érdekeiket nem képviseli senki" - közölte lapunkkal Révész Mária, a pécsi Fidesz elnöke.

"Úgy véljük, tudatos és felelőtlen időhúzás folyik, amely szocialista érdekeket szolgál, a lakosság érdekeivel szemben. Az érintett polgárok, és a pécsi Kertváros érdeke ugyanis az, hogy minél előbb valós érdekképviselettel rendelkezzenek" - zárul a közlemény.

----------------------------------------------------------------

Nyilván nagyon komoly és pláne rendkívül időigényes szakértői munkát követel annak megállapítása, hogy egy két és fél éve mélykómában fekvő élőhalott nem cselekvőképes... de ez... ez ugye Magyarisztán-Abszurdisztán, itt bármit meg lehet csinálni.
Előzmény: igotbetter (1436)