sziporka66 Creative Commons License 2008.11.17 0 0 4550

 

 

Hétvégén Kehidakustány voltunk. Nekem a termál víze jobban tetszet mind a többié.

Ami negativum volt nem igazán tiszta és egy büfé volt egy kávéért 45-pecet kellet, volna sorban állnom és nagyon vízhangos volt. Én szaunáztam, ami nekem szigoruan tilos (idegsebész tiltotta) de én imádom igaz én hidegvízbe, nem mártózom, és nem órákig ülök a forró szaunába és a gőz kabinban, de szerettem.

Itt egy szál lepedőbe kellet szaunázni fürdőruha nélkül (előírás) ugy, hogy élménybe volt részem a szemem majdnem a lefolyóba kötőt ki a látványtól. Főleg ugy, hogy utána vadi idegen férfiakkal kellet szauna után meztelenül tussolni és "előtte nem volt semmi":)) 

 

A panzió(Szerencsemák) képeit feldobom, ahol laktunk, merem ajánlani mindenkinek 4* szállodával vetekszik a berendezése. Mind a két nap más szobába aludtunk ugyanis nem foglaltunk szobát lesz, ami lesz alapon. És csak 1-napra tudtak kiadni szobát de, lemondta valaki igy lett 2-napunk ebben a csodálatos panzióban.

3-percre van a fürdötől a panzió inkább átszaladtam egy kávéra mind sorban álljak, kávéautomata nem volt és egy büfé az egész épületben.

 

Ha mentek strandolni, ÉN  megköszöném ha tennétek fel képeket s tapasztalatokat a fórumban.Legközelebb ki tudja.........