Doriska Creative Commons License 2008.11.16 0 0 9424

Sziasztok:)

Never:(

Jaj, szegénykém....mi mindenen mentetek keresztül!!! Le a kalappal, ehhez kell igazán erő, bizalom és hit. Drukkolok, hogy minden a lehető legnagyobb rendbe menjen:))) Egészség legyen, a többi mitsem ér nélküle...

 

Zobu:)

Nagyon sajnálom...:( Bár sejtettem, hogy volt 3. de ez a korházas dolog....legalább annyira otromba és a maga nemében már kabaréba illő, mint a mi legutolsó nyaralásunk...tudod, ahová azért mentünk a barátainkkal, hogy kilábaljunk a gödörből, csak ott volt a Lány is....amit én még csak nem is sejtettem....:((

Drukkolok, hogy ebből is talpra tudj állni bár a kiégettségedet megértem:(( És most hogy álltok? Úgy értem külön éltek, de segít a gyerekek ügyeiben vagy hogy viszonyul?

Velünk  nagyjából annyi van mint egy éve. Én bezárkóztam a kis félelmeim mögé úgyhogy ebből kitörni csak én tudok majd, ha erre hajlandó leszek.

A kicsik nehéz időszakukat élik...mióta az Édesapjuk  háza felépült és végre már ki is viszi Őket oda, sajnos rengeteg negatív dolog történt és eljutottunk odáig, hogy ezek többségét már nem tudom a háttérből kiegyengetni. Hiába a türelem, a megértés és a pozitív hozzáállás. Azért túljutunk ezen is elöbb vagy utóbb.

Én február óta dolgozom és az év végi leépítés majdnem érintett, de úgy tűnik most megúsztam kop-kop-kop. Nagyon örülök ennek a lehetőségnek csak az időhiány...az bonyolítja meg az életünket de nem panaszkodom. Volt már nagyobb krízis körülöttem, úgyhogy ennél rosszabb ne jöjjön. Most épp drukkolok, mert Lilcsike hányt ma 4x úgyhogy valószinüleg benyaltunk valami vírust viszont munka dögivel volna, úgyhogy szerencsésebb lenne nem hiányoznom. Ilyenkor jön a kuncsorgás és alázkodás"exanyósomnak"...

 

Spenci:))

Azért sok jó dolog történt körülötted az utóbbi időszakban, ügyes vagy:)) Meglátod apró lépésekben csak előrébb jutsz majd:))

 

Harmadiknick:)

Hurrá-hurrá-hurrá:)))) Ez hihetetlen és fantasztikus és CSODÁK tényleg vannak:)))) Nagyon örülök Nektek és szívből kívánom azt a kis szerencsét amire még szükségetek lenne a közös jövőtök építgetéséhez:)))

 

Tincsy:))

De jó érzés lehet ahol most épp tartotok...az a kis izgalom, várakozás:))) Drukkolok, hogy minden úgy alakuljon ahogy szeretnétek:))

 

Főzőkanál:))

Hogy vagytok egészségileg? Remélem már minden rendben:)))

 

Puszi:Doris