deVito Carlos Creative Commons License 2008.11.16 0 0 65

Köszi a választ. Sajnos kell a minimum 200-as, mert napkollektorral kisebbet fűteni nem lehet, sőt, még ez is kevésnek tűnik.

Hajduval nekem az a bajom, hogy a hőcserélős verziók drágák, ehhez képest vékonyabb szigetelés van rajtuk, mint egyes "külföldi sz*rokon". :-) És hát kinézetre is igencsak szocreál, nem is értem, miért nem foglalkoznak ezzel kicsit többet a gyártók. Elvégre sok esetben a bojer lakótérbe kerül, és nem mindegy milyen képet fest. A másik, hogy a Hajdu hőcserélős tárolói még újak, ezt még nem nevezném kiforrottnak, de a bojlerek valóban az egyik legjobb minősg a piacon.

Az alkatrész csak akkor lehet probléma, ha valamiféle Kínai csodát vesz az ember. Jónevű külföldi gyártó termékét semmivel sem rizikósabb megvenni, mert ha még netán ki is vonul mondjuk 10év múltán a hazai piacról, más országokból vagy közvetlen a gyártótól vígan rendelhető hozzá bármi. Azért ma már mégsem a vasfüggöny világát éljük, neten akármit hozatok akár az USA-ból is, max. 3-7 nap alatt itt van. Szervizelés terén sincs rizikó, ezek tulajdonképpen egyformák, mindegyik egy tartály, benne csőkígyó (már ha hőcserélős típus), rajta szigetelés, azon festett lemez aztán kész. Aki Hajdut tud szervizelni, az mást is tud. Ha meg kilyukad, akkor úgyis kuka.

Nem kell félni a külföldi terméktől, feltéve, ha nem NONAME!

Előzmény: Tusi_ (59)