oldman2 Creative Commons License 2008.11.15 0 0 4369

 Szia! Kicsit szűkszavú vagy, de a lényeg, az információ benne van a hozzászólásban. :-)

 

 Megírom hát én, hogyan történt:

 

 -Már hosszú órák óta ültél a pénztárban, folyamatos, fogyni nem akaró sorok, régen itt a váltás ideje, kínzó pisihetnék gyötör, de Gizi, akivel nem csípitek egymást, nem hajlandó kijönni váltani. Már a széken ülni is csak keresztbetett lábakkal tudsz, úgy érzed, ha felállsz, menten összepisiled magad. Szorítod a comboddal hát rendesen, kicsit fel is izgulsz tőle, csiklód akkorára duzzad, mint az ujjam.

 

 S egyszercsak megjelenik a pasi. Véletlenül veszed észre, amint odanyúl a nadrágjához. Nem egy világrengető dolog, más is odanyúl néha, láttál már ilyet. És most megint odanyúl, s milyen különös: mintha egy apró folt jelenne meg ott, ahol a farka vége lehet a nadrágban. Nahát! A kedves vevő sorba áll, és közben, hogy kellemesebben teljék az idő, maszturbál egyet. Pont a te sorodban, és közben téged bámul. De nem: megint, mintegy véletlenül végigsimítja magát, és a folt ismét nagyobb lett, már majdnem tenyérnyi. Ezt csak te látod, és azt is, hogy a pasi fizetés közben le sem tudja venni a szemét rólad, nagyon bejössz neki. Lányos zavarodban megpróbálod kerülni a tekintetét, de minduntalan a foltra téved a szemed, ami már jó két tenyérnyi. Ez itt pisili össze magát a szemed láttára!

 

 Hirtelen te is erős, szóró pisilési ingert érzel. Végső erőlködéssel sikerül visszatartani, még idejében, mert az öledben növekvő foltot azonnal észrevenné. De csak pár másodpercig örülhetsz: a kellemes meleget már nem csak a csiklód körül érzed, hanem kezd terjedni a hasad felé, és a feneked körül. Lenézel, és rémülten látod, hogy sötét folt növekszik a farmereden a combjaid közt, hiába szorítod össze őket. Villámgyorsan körülnézel, nem-e látja valaki, és ekkor összetalálkozik a pillantásotok. És ő mosolyog. Te is elneveted magad, lebuktál, meglátott. Nem is szorítod már, teljesen ellazítod meggyötört izmaidat, folyjon, aminek folynia kell, különben is Gizi a hibás, nem te. 

 És kedvesen megszólít: -Picúr, megvárhatlak? 

 Szerintem így történhetett. Aztán felébredtél.        

Előzmény: Jucus 29 (4368)