Bogyó 2 Creative Commons License 2008.11.13 0 0 6591
Szóval azt mondod, a zsidók, a kisboltostól a nagybankárig mind kommunistává lettek, hirtelen felhagytak egytől egyik a többezer éve vallásukkal. Egyik sem gondolkodott másképpen mint a másik, vezényszóra mind. Nem semmi.
Nyilván az volt a parancs, hogy a vidéki zsidók tegyék magukat halottnak, tűnjenek el a településről, direkt máshova is temetkeznek, vagy mind kivándoroltak az utolsó szálig. A temetőket fenntartják, de ők maguk meg ravaszul elköltöztek, hadd higyjék mások, hogy megölték őket. De a pestiek meg maradhattak a zsinagógákkal együtt, hadd ne legyen olyan egyszerű a dolog.
Nagyon ravaszak, annyira, hogy nem is látni az értelmét.

De azt hiszem, kapisgálom már!
Direkt hatalomra juttatták Hitlert, háborúba hajszolták szegény embert, zsidótörvényeket hozattak vele meg a csatlósokkal, utána összeszedették magukat, - nyilván, hogy ingyen legyen a jegy is - állami pénzen vonatoztak, eljátszották a holokausztot, aztán kihajóztak a világháború közepén Amerikába. Nem előtte mint Einstein, aki elsiette a dolgokat, hanem a háború idején. Persze ott fogadták őket, mert ugye Amerikában is ők voltak már előzőleg az urak. Lezsírozták Hitlerrel, hogy a keresztény amerikaiak öljék egymást a keresztény németekkel, ők meg addig mulattak a Brodway-en és Frank Sinatra-t hallgatták.
Azt hiszem felnyílik a szemem, s kezdem látni, hogy valószínűleg tényleg összeesküvésről van szó! Azt hiszem ez a Wass Albert nevű író is egy provokátor, aki -nyilván nem véletlenül ment Amerikába - a zsidók uszályába került. Nyilván zsidó utasításra kelt ellenszenvet a zsidók iránt, hogy utána felléphessenek majd itt is az antiszemitizmus ellen. Ez egyértelmű, ha már a World Trade Centerbe is zsidó utasításra repültek bele, akkor ilyen írókat felfogadni is a stratégia része kell, hogy legyen. Persze, nem csinálta elég jól, néha elszólta magát, de ma óvatosan kell ezt adagolni.
És igen, a történelmet a győztesek írják, nyilván ezért van az, hogy a beavatottakon kívül senki sem hallott se a jaltai meegyezésről, se Hiroshimáról, se Nagaszakiról, se Drezdáról, se Katyn-ról, se málenkij robotról, semmi másról, ami ne válna a győztesek dicsőségére.