Coop Creative Commons License 2008.11.06 0 0 347

Korábban szemeztem  az ER5-tel, sőt félig azon tanultam. A vízhűtés az tuti jó dolog, de  a dobfék miatt nem mellette döntöttem, és mivel a suzihoz jobban kapni mindent. Szép kék Gs-nél jobbat nem is tudnék elképzelni :) na egy Honda Transalp nem lenne rossz, vagy egy 900-as Hornet.

 

Nem hallottam Gs betegségről, sajnos a külső az ami elsőre árulkodik egy motorról, gyári alkatrészek, tömítések, olaj szivárgások stb. Nem igen adják oda próba körre a gépet az érdeklődőknek az anyagi károkozás elkerülése miatt.

 

A hirdetővel fel kell venni a kapcsolatot hogy milyen teljesítményű a moci ha nincs a hirdetésben. A forgalmiból az adat kiolvasható, nem hinném hogy egy gyengébb paripa erősebb vasként lenne feltűntetve :) , a lényeg a kevesebb adófizetés.

 

Sebesség ill. seb. váltó fokozat arányokat nem igazán figyeltem meg. Amit kérdeztél most válaszolatlanul marad.

 

A legmagasabb seb. fokozatban haladva majd lassítva 50-60 km/h körül eldöcög, alá nem igazán ajánlott menni, mivel onnan gyorsításhoz visszakell kapcsolni. Kb. 6. seb.fok-ban 50-60 km/h-nál lassú gázadás mellett még talán nem dadog, lassan növekszik a sebesség, lassan :).

Lehet rosszul írom/emlékszem, 80 km/h körül kezd a nyomaték megjönni. Váltója jó, finom, sportos használat során kellemes, gyorsan felpakolható 6.-ba, és a hangja is szuper. Talán 35.000.- ft körül készítenek sportdobot, az eszméletlen hangot ad neki, DRZ, SV dübörgést. Cimborámnak van, Én sajnálom a gyárit elvágni.

 

Szerelhető, de minek. Olajcsere, köt. szervíz simán otthon. A blokkba mikor kellene dugót, gyűrűt cserélni passzolom, de a szerelőmet megkérdezem mennyit mennek el ezek a blokkok. A szerelő szerint a blokk egyszerű mint a legós játék, kis rutinnal neki lehet állni. Kollégám igaz egy évet szánt rá, de összerakta az 1000-es Yamaha blokkot, érdekelte, megcsinálta.

 

 A netes kereső segítségével számos infót találsz még. De írj, és kérdezz nyugodtan.  Ja , végsebességet nem mértem még, nem érdekelt. Kellő forgatással azért nem kell sokat várni. Egy Gs sorstársam sokat jár külföldre túrázni, 600 alatt nincs másik gép, de sosem rá kell várni:)

 

 

 

Előzmény: kk9vpt (346)