alibi-man Creative Commons License 2008.11.05 0 0 14907
>Amúgy van ilyen, hogy kiteszik a mackósajtot

Akkó jó van. Ide is kéne.

>A kerékpár nem elhanyagolható.

Nem mondtam, hogy elhanyagolható. Azt próbáltam kifejezni, hogy a súlyának megfelelő prioritásokkal kéne kezelni. Idényben jó, ha 1 kerékpár jut ezer buszra, autóra, stb. Ha ez meg tízszereződik, akkor is csak 10 fog jutni. Idényen kívül, meg 0 jut 1 000 000 más járműre. :-))

Sok esetben nem rendelkezik megfelelő prioritásokkal. Így van. Én a szélsőségek ellen tiltakozom, amikor egy törpe kisebbség olyan elönyöket akar kicsikarni, ami a többség kárára megy. Ha egy k.út megépíthető anélkül, hogy az a többség közlekedésének kárára menn, igenis építsék meg. De nehogy már a lekvár főzze be a nagymamát. Nehogy már a kerépárosok akarjanak diktálni, hol, milyen út menjen.

Azonban egyetértek azzal, hogy ma Pesten amolyan látszattevékenység a k.út építés. Ettől azért több kell. És kis ésszel, jóakarattal jól ki lehetne építeni. Csakhogy az erőszakos minoritás néha visszatetszést kelthet.

(Habár, amilyen süketek, és arrogánsak azok, akik döntési helyzetben vannak, lehet, hogy én is ordítanék. De ez már politika.)
Előzmény: Rooger Preed (14906)