Törölt nick Creative Commons License 2008.11.05 0 0 1303

1.) Számomra pedig az a nem normális és nem elfogadható viselkedés, hogy a véleményemet kapásból marhaságnak titulálod. A tace-pao szerint úgy kéne fogalmazni, mintha élőben, személyesen kommunikálnának a résztvevők. Ha te ezt az (1300)-at igy vállalod, azért az elég szomorú.

2.) Azt sem éreztem normális vagy elfogadható viselkedésnek, mikor engem kiraktak innen 1db állitólag politikai tartalmú hsz. miatt, mig egy másik fórumban 20-30db-ot sem akartak észrevenni. Persze senkinek sem akaródzott mellém állni a témában, akkor csönd volt, de most azért jól esett nekirontani GB-nek. Hát ennyit a "gerincesség"-ről...

3.) Olyanokat irtál GBrunoo kapcsán többször is, hogy anyázik (pl. tt(96401)). Ez úgy ahogy van, nem igaz. Nem anyázott egyszer sem. Vannak fokozatok. Meg hogy őrjöng. Nekem viszont úgy tünt, nagyon kedélyesen elvan, a hsz.-ei tömve szmájlikkal. Inkább mások őrjöngtek, dühöngtek. Nekik is egy kicsit magukba kellene szállniuk.

4.) Csalódnom kellett, azt hittem könnyedebben viszonyulsz a nickedhez. Ezek után meg kell kérdeznem: mégis miért egy állatnak nevezed magad amely ráadásul sánta is? Mi járt a fejedben mikor ezt kitaláltad, mégis csak az ember a nick alapján asszociálni fog valamire a nick tulajdonosát illetően. Valamilyen értelemben jellemzi az illetőt.

Előzmény: Sánta Kutya (SK) (1302)