Törölt nick Creative Commons License 2008.11.05 0 0 24
Tisztelt Hölgyem!

Felkeltette érdeklődésemet az Ön hirdetése, amelyben munkatársat keres ’Pasi’ munkakörbe. A hirdetés a barátnőin és kolléganőin keresztül jutott el hozzám, szerintük Önnek már nagyon kéne egy.

Engem mindig is érdekeltek a hölgyek, már egész fiatal koromban is pasi akartam lenni mellettük.

Már a tanulmányaim során is nagy figyelmet fordítottam erre a tárgykörre. Az elméleti alapok mellett – Playboy, Meztelen Csajos Kártya – gyakorlati tapasztalatokat is igyekeztem szerezni a zuhanyzóba fúrt lyukon keresztül.

Hadd mondjam el, hogy nagy gyakorlatom van, mint pasi. Már számos munkaadó mellett is sikeresen működtem pasiként, számos funkcióban. Voltam már pénzes pasi, szerető pasi, humoros pasi, ’frenetikus az ágyban’ pasi, romantikus pasi.

Az eddigi munkaköreimben az alábbi feladatokat láttam el:
- Árubeszerzés – ékszerek, ruhák, egyéb kiegészítők, nyaralások, autók beszerzése
- Lelki tanácsadás – megértő hallgatás, együtt sajnálkozás, mindig az adott munkaadónak igazat adás és csokoládés feszültségoldás
- Kan – az ötperces gyorsmenettől a többórás kényeztetésig, megfelelő pontokon történő érintés és simogatás, a kezek, nyelv, egyéb segédeszközök ismerete és használata
- Romantikus – gyertyafényes vacsorák, alkonyati séták, holdfényes csókok szervezése és lebonyolítása
- Elkápráztató - a munkaadónak, valamint barátnőinek lenyűgözése megfelelő test és arcfelépítéssel, valamint frappáns társalgással – bonusz: irigység kiváltása a barátnőkben, büszkeség kiváltása a munkaadóban
- Kényeztető – olajos masszázs, csokoládés fagyi felszolgálás, wellness hétvégék

Elméleti tudásomat folyamatosan igyekszem fejleszteni a ’Hogyan csípjünk fel csajokat’ könyv, valamint a nők lapja és kiskegyed magazinok folyamatos olvasásával.

Úgy vélem, hogy elméleti tudásom és gyakorlati tapasztalataim kiváló lapaot képeznek egy mindekét fél számára kölcsönösen előnyös munkakapcsolat kialakításához.

Remélem lesz alkalmam személyesen is bemutatkozni

Vili Sexpir

Az önéletrajzomat mellékelem:

0-16 év – anyám és húgom
16-17 év – Kati
17-20 év – Irén (19-20 év Jucus – másodállás)
20-25 év – Terike