brekkancs Creative Commons License 2008.11.04 0 0 17
Kedves I.!

Az interneten láttam meg magát. Egyből éreztem, hogy Ön lesz az én emberem.
Eddigi életem során nem sok magához foghatót ismertem. Sokfelé kerestem, de nem találtam az igazira. Első partnerem tehénkereskedő volt. Nem mondom, férfias volt igazán, de éreztem, nekem több kell, nagyobb kihívásokat kerestem. Amikor aztán engem is fel akart ajánlani cseretárgyként egy nagyobb tranzakció során, úgy döntöttem, hogy végleg szakítok vele.
Második partnerem kedves, intelligens férfi volt. Meglepően sokat tudott hallgatni. Később meglepően sokat tudott aludni is. Kielégületlennek éreztem magam mellette. Úgy döntöttem váltok.
Ekkor láttam meg az Ön hirdetését.
Úgy gondolom, hogy eddigi élettapasztalataim predesztinálnak az Önnel való mélyebb megismerkedésre. Párkapcsolataim száma nem sok, de pont ez az, amely bizonyíthatja hűségemet, kitartásomat. Sokat tanultam előző partnereimtől. Kiváló eredményeket értem el orális szexben, remélem lesz alkalmam majd ezt személyesen is demonstrálni. Kétféle fogamzásgátló tablettát is szedek és nagyon tiszta vagyok.
Azt hiszem, mindenképp megérne egy személyes találkozást az, hogy alaposabban be tudjam mutatni magam. Nem fog bennem csalódni, higgye el!
A legkézenfekvőbb hely - gondolom - az Ön lakása volna az első találkánk lebonyolítására, egy Önnek megfelelő időpontban.
Várom mielőbbi igenlő válaszát, üdvözlettel:

Pont J.


Előzmény: Törölt nick (8)