Törölt nick Creative Commons License 2008.11.02 0 0 35

Mostmár tényleg itt a vége:

 

Tisztelt Ügyfelünk!

 

Az Invitel Telecom Kft. képviseletében ezúton tájékoztatom Önt a Társaságunkat érintő alábbi fontos változásokról.

Az Invitel Távközlési Zrt. a tavalyi év folyamán megvásárolta a TELE2 Magyarország Kft.-t. A tulajdonszerzést a Gazdasági Versenyhivatal 2007. október 2-án kelt határozatával hagyta jóvá; ezt követően a Társaság neve Invitel Telecom Kft. –re változott.

Az integráció következő lépéseként az Invitel Telecom Kft. tulajdonosa elhatározta a Társaság átalakulását, melynek során a Társaság - előreláthatóan 2008. december 31. napjával - beolvad az Invitel Távközlési Zrt.-be és ezzel az Invitel Telecom Kft. jogutódlás mellett megszűnik. Az Invitel Zrt. az egyesülés cégbírósági bejegyzését követően 2009. január 1. napjától az Invitel Telecom Kft. jogutódjaként működik tovább.

Azon előfizetőink esetében, akiknek az előfizetői hozzáférését az Invitel Zrt. biztosítja és akik egyben előfizetői szerződést kötöttek az Invitel Telecom Kft. (korábbi nevén Tele2) közvetítőválasztási szolgáltatásainak igénybevételére is, a hatályos hírközlési jogi szabályozás értelmében az Invitel Zrt – mint az Invitel Telecom Kft jogutóda - egyidejűleg nem lehet a továbbiakban a saját szolgáltatási területén választható közvetítő szolgáltató, ezért az érintett előfizetői szerződések alapján 2009. január 1. napjától ilyen előfizető szolgáltatás Invitel Zrt. általi nyújtására jogszerűen a továbbiakban nincsen lehetőség. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy akik korábban bármilyen formában a 1502 előhívót használták az Invitel egyetemes szolgáltatási területein (24, 25, 27, 28, 32, 33, 57, 62, 63, 66, 68, 88, 89, 95-ös primer körzetekben), azok 2009. január 1. napjától ezt a szolgáltatást nem tudják a továbbiakban igénybe venni, a 1502-es előhívó ettől az időponttól számukra nem használható. Természetesen valamennyi hívást az eredeti előfizetői hozzáférés biztosítóján, az Invitel Zrt.-n keresztül továbbra is szünetmentesen lehet bonyolítani. Ezen hívások tarifázása az előfizetői hozzáférést biztosító Invitel Zrt.-nél az előfizető jelenleg élő csomagja alapján történik ezen időponttól, melynek részleteit az Invitel Zrt. honlapján is megtalálhatják, illetve a 1443-as ügyfélszolgálati telefonszámunkon kollégáink is tájékoztatást adnak erről.

Fentieken túl ezúton tájékoztatjuk, hogy az Invitel Telecom Kft. 2008. december 31. napjával megszünteti a közvetítőválasztási szolgáltatás nyújtását a 29-es primer körzetben, azaz 2009. január 1. napjától az Invitel Telecom Kft. nem lesz választható közvetítő szolgáltató a UPC Magyarország Kft., mint a Monor Telefon Társaság Távközlési Szolgáltató Kft. jogutódjának előfizetői részére. Az egyéb - 2009. január 1. napján meglévő - előfizetői szerződések (tehát amelyek az előzőekben felsoroltaktól eltérő primer körzetekre vonatkoznak) természetesen hatályban maradnak, az igénybe vett szolgáltatást változatlan feltételek mellett a beolvadást követően a jogutód Invitel Zrt. nyújtja majd előfizetőinknek. Természetesen a beolvadás sem a szolgáltatás árában, sem színvonalában nem jelent változást. A beolvadással együtt járó esetleges további, adminisztratív jellegű változásokról (pl. a személyes ügyfélszolgálati iroda címének változása) e helyen is tájékoztatjuk majd. Tájékoztatom továbbá arról is, hogy 2009. január 1-jétől kezdődően a jelen honlap felkeresésekor Ön automatikusan a www.invitel.hu honlapot fogja elérni, ahol természetesen megtalál majd minden, a www.tele2.hu honlapon megszokott, az előfizetői szerződése szempontjából jelentős információt. Köszönöm eddigi megtisztelő bizalmát, bízom benne, hogy a jövőben is elégedett ügyfeleink között üdvözölhetem!

Fejes Tibor

Invitel Telecom Kft ügyvezetője