kvte Creative Commons License 2008.11.01 0 0 14731

még némi off:

 

- Okányban készül az út teljesen új burkolata a falutól Zsadány felé, a a Sarkad-Komádi útig. Mit ne mondjak, nagyon ideje volt, gyakorlatilag az aszfalt szinte már elporladt rajta, jobbérzésű autós max 20-szal ment. Az alsó rétegeket is újraterítik, remélem pár évig jó lesz (ellentétben az eddigi békés megyei gyakorlattal)

 

- Okány másik bekötőútját, a vésztőit is újraaszfaltozzák egy szakaszon, a falu után. Itt nem volt akkora  a baj, de itt sem érte meg 50-nél gyorsabban menni az erős bukkanók miatt (az amúgy szinte nyílegyenes szakaszon)

 

- Szép tábla hirdeti, hogy egy határokon átnyúló projekt keretében felújították a Biharugra-Körösnagyharsány-országhatár műutat. Maradjunk annyiban, hogy Knharsány túlsó széléig gyönyörű lett az új aszfalt (azért egy-két kanyart nagyobbra alakíthattak volna...), de a falu végétől maradt a határ felé a régi, nagyon rossz  aszfaltcsík. Hogy számoltak el ezzel, ki vette ezt így át?

 

- a 46-os úton a korábban bűnrossz Mezőtúr-Nagylapos -Gyomaendrőd szakasz legrosszabb részeit újraaszfaltozták. Ráfért már!

 

 

Előzmény: hotrod25 (14729)